reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Madziolina u mnie też jakoś dziwnie. Wg ovufriend ovu była w 8 dc biorąc pod uwagę temp. Ale potem wprowadzała dalej i nagle nie ma już wykrytej owulacji, co więcej pokazało mi ze mam już okres nie plodny. Sluzu nie ma. Wszystko się jakoś popapralo. Biorę ten wiesiolek ale nie wiem czy mam już przestać bo nie wiem czy była owulacja. Testy od wczoraj cień cienia.

Załączniki

• 1428584222486.jpg
    1428584222486.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Madziolina u mnie też jakoś dziwnie. Wg ovufriend ovu była w 8 dc biorąc pod uwagę temp. Ale potem wprowadzała dalej i nagle nie ma już wykrytej owulacji, co więcej pokazało mi ze mam już okres nie plodny. Sluzu nie ma. Wszystko się jakoś popapralo. Biorę ten wiesiolek ale nie wiem czy mam już przestać bo nie wiem czy była owulacja. Testy od wczoraj cień cienia.
na jedna wiesiloek wplywa dobrze, na inna inaczej, takze moze porownaj to col teraz z tym co bedzie np za miesiac :) moze wtedy on zacznie dzialac

Olcia - to chyba fajnie tak pracowac w sklepie z garniturami :-)
Co do testow, to chyba bym sie na nich nie opierala, faktycznie jak poradzila kolezanka z forum poobserwuj sluz i temperature :-)

Przyznam szczerze,ze nie bawilam sie w szczegolowe mierzenie... i moze to byl blad :-)

Pogoda piekna, ja sie kisze w pracy.
Pisze i pisze, konca nie widac. :-(

Olcia - to chyba fajnie tak pracowac w sklepie z garniturami :-)
Co do testow, to chyba bym sie na nich nie opierala, faktycznie jak poradzila kolezanka z forum poobserwuj sluz i temperature :-)

Przyznam szczerze,ze nie bawilam sie w szczegolowe mierzenie... i moze to byl blad :-)

Pogoda piekna, ja sie kisze w pracy.
Pisze i pisze, konca nie widac. :-(
ja niebawem mam koniec pracy, wrozi mama urwisow a ja do domku :-D

Luxi nie czuje wlasnie, nigdy nie czulam. Ale sie zastanawiam, bo od pewnego dnia cyklu, troche chyba dalej niz polowa bola mnie piersi i tak do @ . I zastanawiam sie, czy ten bol to owu, czy bol zaczyna sie po owu?

reklama
madziolina- ja tez nigdy owu nie czułam, ilości śluzu znikome i tylko czasem lekkie kłucie i doktor mi powiedział, ze często wyznacznikiem tego czy była owulacja jest ból piersi przed miesiączka ,ale nie wiem czy to prawda.

zaopatrzylam się dzisiaj w testy i jutro dam znać czy coś z tego bedzie :tak:

Do góry