reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dziękuję bardzo :-)
Miło ze mamy podobne zainteresowania :-)a działasz coś w tym kierunku?

Z 2 lata temu robilam kurs z podstaw fotografii cyfrowej, ale niestety do tej pory nie mialam aparatu weic nie mialam jak praktykowc. Ale niedawno z mężem kupilismy sobie lustrzanke i zamierzam cos działac jak juz opanuje większość funkcji :) na razie sie ucze obsługi :p

reklama
Julita ale sie rozpisalas kobietko :)
no muszę sie jakoś wkręcić by być na bieżąco a tyle piszecie że przysiąde wieczorem to wychodzi taki post;P

u mnie ddziś drugi dzięń @ i powiem wam że nie jest źle, wczoraj mnie bolało najbardziej...dziś prawie wogóle......
a wiecie jakie miałam bóle brzucha okresowe przed porodem:szok::szok::szok:to była masakra, 2 opakowania leków szło jak nic, a lało się ze mnie jak z kranu a teraz luzik, mało prawie bezboleśnie...

Hej dziewczyny troche mnie ominęło, nie wiem czy pamiętacie jeszcze mnie:(
Ostatnio miałam kiepski czas i nie dawałam rady nic przeczytać ani sprawdzić. Widziałam gdzies kreseczki, dobre nowiny? Na pierwszej stronie nic sie nie zmieniło wiec przepraszam
Mnie dzis tempka spadła o 0,6 i zaraz @ przyszła.
Chyba narazie sobie odpuszcze wszystko

Hej dziewczyny troche mnie ominęło, nie wiem czy pamiętacie jeszcze mnie:(
Ostatnio miałam kiepski czas i nie dawałam rady nic przeczytać ani sprawdzić. Widziałam gdzies kreseczki, dobre nowiny? Na pierwszej stronie nic sie nie zmieniło wiec przepraszam
Mnie dzis tempka spadła o 0,6 i zaraz @ przyszła.
Chyba narazie sobie odpuszcze wszystko

Anna to przykro mi, ze wredota jednak przylazla.. ale nie poddawaj sie..

no muszę sie jakoś wkręcić by być na bieżąco a tyle piszecie że przysiąde wieczorem to wychodzi taki post;P

u mnie ddziś drugi dzięń @ i powiem wam że nie jest źle, wczoraj mnie bolało najbardziej...dziś prawie wogóle......
a wiecie jakie miałam bóle brzucha okresowe przed porodem:szok::szok::szok:to była masakra, 2 opakowania leków szło jak nic, a lało się ze mnie jak z kranu a teraz luzik, mało prawie bezboleśnie...

Slyszalam, ze czesto przez porod @ sie zmienia.. w sensie objawy.. ja np praktycznie żadnych objawów @ nie odczuwam.. jedyne co to pogorszenie cery i obrzmiale piersi. Żadnych innych boli, a jesli juz to delikatne pobolewanie w podbrzuszu, ale bardzo rzadko.

Mi tez wszyscy mowili ze po pierwszym dziecku miesiaczki beda mniej bolesne mmhhhmmm guzik prawda.
Ej ale mam fajne cycki w tej ciazy ja ogolnie mam maly biust wieksze A lub mniejszd B a teraz nie sa duze tylko takie mega pelne i sterczace takie mogly by zostac:-)

reklama
Malinka ja M zapisalam do badania nasienia , w glebi ducha mam nadzieje ze sa ok!!!
Super wiesci po wizycie , teraz ladnie odpoczywaj;-)
&&&& za kolejna wizyte

Kamilove ladny wozeczek , jeszcze pare miesiecy i bedziesz mogla kupic;-)

Dobra uciekam spac

Do góry