reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Madziolina,

Ludzie gorzej mają niż ja wiec jakoś się tym nie martwię :) jak dzieciaki podrosna to zmienię mieszkanie. Narazie po prostu inaczej zagospodarujemy przestrzeń i tyle. Najważniejsze by wszystko dobrze się skończyło :tak:

Anulka,

Szkoda, że beta negatywna :(
Co do progesteronu to napisze potem bo teraz u teściów jestem.

Dziewczyny Was nadgonić toz to prawie niemożliwe !
Kami wielka przygoda przed Tobą z kupnem podwójnej wyprawki :-D
Malinka wspaniała wiadomość ! Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka :-D
za pozostałe trzymam mocno kciuki i życze dużo wytrwałości!

Zalezy jaka cesarka po ogolnym znieczuleniu mozna szybciej jesc a po zewnatrzoponowym przez 12 godzin nie podnosisz glowy i nic nie jesz pozniej mozesz lekki kleik a na rosolek to z twgo co pamietam to dopiero po 2 dobach bo rosol jest ciezki
U nas na listopadowkach kolejne 2 straty az plakalam dzisiaj przed tabletem bo to juz ponad wszelkie normy. Czlowiek sie zzywa z dziewczynami i ich straty sa dla nas dotkliwe i do tego dochodzi strach o wlasne dziecko kurcze az sie zastanawiam czy na chwile calkiem nie przeniesc sie do was i dopiero w 2 poplowie 2 trymestru zobacYc na listopadowki

Witajcie po długim popołudniu. Anulka przykro mi :-( dziewczyny ktore zazywaly duphaston nie kręciło się wam po nim w głowie? Wczoraj wieczorem zazylam 1szy raz i dziś cały dzień okropnie kręci mi się w głowie, dziwne niefsjne uczucie :-(

Takie wiesci sa zawsze smutne :-( pamietam jak ja sie cieszylam z fasolinki, a 3 dni po USG bylo po wszystkim. Ja sie udzielalam na forum staraczek grudniowych i jako jedyna z udzielajacych sie dziewczyn jeszcze nie mam dziecka :O . A bylo to ze 2 lata temu.

o matko dziewczyny kiedy ja to nadrobie?????????????????
ale produkujecie:D

Ale fajnie będę miała co wieczorem czytać:)

reklama
Do góry