reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

No wlasnie musze soe dowiedziec bo on bierze ponad 200zl za wizyte musze sie dowiedziec czy to juz z ewentualnymi badaniami czy nie bo jak doloczyc badania to kupa kasy wyjdzie a az tak nas nie stac. :(

Ale ten czas leci :)

Biedne kociaki. Dobrze sa tacy dobrzy ludzie na swiecie jak wy.

Eeeeee tam. Ja nie wyobrazam sibie zebym miala sie pozbyc psa i 2 swoich kotow. Nie wierze w cos takiego.

Dzien dobry. Ja ledwo zyje. Tak mi sie do pracy nie chce ze masakra.

Mam to samo..

reklama
Hej dziewczyny! Witam sie po pracowitych i zajetych swietach.
Chrzciny wyszly naprawde fajnie, maly w kosciele grzeczny, jednak dziecko prawie roczne jest bardziej swiadome i widac jak byl zainteresowany wszystkim i niczego sie nie bal, a 4 malutkich dzieci prawie non stop plakalo. Obiad tez wyszedl super choc oczywiscie duzo zostalo jedzenia.
Mi sie od wczoraj teoretycznie zaczely plodne, wiec juz podzialalismy i tak bedziemy co 2 dni :-) i nawet to maz mnie ,,zmusil" bo bylam tak zmeczona, ze gotowa bylam odpuscic hehe
Przeczytalam Was ale wybaczcie nie pamietam co ktorej odp.
3mam kciuki za te gdzie @ nie przyszla!

reklama
Do góry