reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

widzę, że toczy się tu rozmowa to wiesiołku to i ja musze go pochwalić :) dziewczyny to bardzo dobra inwestycja! ja u siebie już dawno nie widziłam śluzu płodnego, a w tym cyklu zaczęłam go stosować i płodny śluz zauważyłam już w 7 d.c. Już się cieszyłam, bo myślalam, że to najwięcej ile będe miała, a tu z dnia na dzien coraz więcej i więcej i pięknie wyglądający, książkowy wręcz :) Takiego nigdy w życiu nie miałam, serio :) Ale ja do tego tez zaczełam pic 2 litry wody dziennie dla rozrzedzenia. Nadmnienię także, że jesli szybko wasz organizm reaguje na wszelkie lekarstwa to zacznijcie go stosowac od małej dawki powoli zwiększajac. bo ja pierwzego dnia polknęłam 2 tabletki i na wieczór miałam krwotok z nosa (on tez rozrzedza krew) :) także ostrożnie. ale reaumujac działa i wart jest każdej złotówki!

reklama
Dziewczyny co robicie zawsze na grilla? ja robie skrzydełka, sukinie, udka, karkówkę ale zawsze leża w przyprawach, marynacie 1 dzień przed :)

ja robie jeszcze szaszłyczki z piersi kurczaka kiełbaski cebulki papryki i cukini czasem. same pieczareczki an grillu,
jak przychodzą goście i mam czas to na szybko robie papryczki nadziewane z ryżem i mięskiem oczywiście grillowane :-)
do tego chlebek posmarowany masełkiem i posypany odrobiną jarzynki podpieczony na grillu :-)
aaaa jeszcze kiedyś robiliśmy bułeczki tylko odkrajało się góre bułki i wyciągało środek a do środka już w zależności my daliśmy pierś pieczarki cebulke i ser żółty i przykrywało się wierzchem bułki pychotka :-)

Karola no właśnie nie tylko Ty bierzesz tylko kwas foliowy bo ja z Madzioliną też, ja od wczoraj mam jeszcze bromergon bo mi gin przepisał, kupiłabym coś jeszcze ale boję się trochę sama muszę się zorientować co by było dla mnie najlepsze bo przecież nie rzucę się na wszystko

Balladyna dzieki. Tak, termin @ mam na środę, ale zazwyczaj 1-2 dni wczesniej mam lekkie plamienia i wtedy wiem, że nadchodzi. Także już w poniedziałek pewnie będe wiedzieć :) A testować będe jesli się spóźni choćby 1 dzień, bo ja raczej mam regularne :) Chcialabym, żeby się udało, bo kwiecien mi przepadnie na staranka bo w czasie dni plodnych będziemy od siebie oddaleni o 1500 km :( Jak oś to maj dopiero... Tez ładny miesiąc :)

to ja od przyszłego cyklu zaczynam przygodę z wiesiołkiem na 100% :-D mam nadzieję, że uda się nam wykorzystać okazję, bo w połowie kwietnia jedziemy na weekend w domki na drzewach :-D

reklama
Hejoo baby :) ja od piatej rano na nogach,od 11-tej juz w pracy, rano na zakupach bylam, jutro tez jade no i w niedziele tez, bo niestety przez te zmiany nie ogarne wszystkiego w jeden dzien :no:

Do góry