reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczyny która orientuje się czy jak mam tsh w ciąży 1.5 to jest ok? Dalej powinnam brać euthyrox?
Badania ok tylko w moczu ph za wysokie jest do 7.5 ja mam 8 . Głupia betę robiłam dziś jest 15847.1 no Ale jestem spokojniejsza...
Kami zdrówka dla Małej i dla Ciebie też.

Ewel takie tsh jest ok. Powinnaś dalej zażywać bo jak odstawisz to tsh może ci podskoczyć a dla dziecka bezpieczniej jak masz na takim poziomie jaki jest teraz. Zażywajac hormony, uzupełniasz ich niedobór i twój dzidziuś dostaje odpowiednią ilość do prawidłowego rozwoju.

Ewel to super że beta przyrasta :) nie mogłaś się powstrzymać pewnie :D ale jak CIę to uspokoiło - to najważniejsze ;)

Ja zmykam na "Na dobre i na złe" a później przytulanki z mężulem, nareszcie wyzdrowiał i ma siłe, już się doczekać nie mogłam :D
Dobrej nocki wszystkim życzę :*

czuję się jakoś zawiedziona po tej wizycie :/
Kochana ja po wizycie też czułam się źle sama ze sobą i jakoś tak postawa mojego lekarza mnie zawiodła... Ale cóż, trzeba się wziąć w garść! poczytałam kilka relacji dziewczyn, które właśnie po bromku zaszły w ciąże w 2,3 cyklu i jakoś taka nowa nadzieja we mnie wstąpiła :tak:

Witajcie kobietki w czwartkowy poranek :) u mnie póki co ponuro ale mam nadzieję, ze sie wypogodzi :)
Miałam dziś spory problem z apka, zeby sie tu dzis dostac, ale nareszcie sie udalo.

reklama
Do góry