to bb niby zalapalo po tel do plusa, ale znow szwankujeO Luxi no nareszcie się pojawiłaś szalony ten Twój tel.. u mnie BB na tel śmiga elegancko, aczkolwiek w ostatnim czasie coś się popierniczyło z powiadomieniami i nie przychodzą, ale ogólnie chodzi git.
gaga apropo tego 7 zł na rękę - uważam, że to nienajgorsza stawka.. ja kiedyś na produkcji miałam 5 zł brutto.. to była dopiero żenada, ale też się robiło zawsze lepsze to niż nic..
reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Lux,
Super, że jesteś. Szkoda, że ci ta głupia apka nie działa buuu
Ale do kwietnia juz niedaleko. Super, że twój men będzie miał dodatkowe godziny
Ja niedawno ściągnęłam do domu bo byłam po Lene w przedszkolu. Ale cała trójka na humorek wiec jest ok. Zaraz mój chłop pi Jagode przyjdzie i zostane tylko z Tymkiem i Lenką. Dziś do 23 wiec jeszcze kawał czasu przede mną
Ja niedawno ściągnęłam do domu bo byłam po Lene w przedszkolu. Ale cała trójka na humorek wiec jest ok. Zaraz mój chłop pi Jagode przyjdzie i zostane tylko z Tymkiem i Lenką. Dziś do 23 wiec jeszcze kawał czasu przede mną
pisalam juz do adm bb, a tel mam w plusieLux a w jakiej sieci masz tel?
Proponuje Ci w domu wywalić z lapka ciasteczka czasem pomaga albo napisac do administratora bb
ja mialam tez byc do 23,ale tata dzieci wraca wczesniejLux,
super, przyda Wam sie ta kasaLux tak mam tam pracować i to już na dniach, jutro jadę tez tam, więc jak zacznę zarabiać to będzie elegancko
Kasik wiem, że 7 zł to nie najgorzej, w skali miesiąca zawsze to coś
Lilolo
Fanka BB :)
Lux,
Ja jutro i w środę tak mam, że idę na 13 do 16 bo właśnie szef wraca wcześniej
reklama
no i fajnie, bo mozna sobie cos zaplanowac jak ma sie takie godzinyLux,