reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Dobra Gaga co za roznica, kontynuj mierzenie i bedzie dobrze! Oby zaprocentowalo!
Dziewczyny zaciazone- od kiedy zaczely Wam sie takie pierwsze objawy ciazy?jak jeszcze nie zrobilyscie testu? I jakie?
Dziewczyny zaciazone- od kiedy zaczely Wam sie takie pierwsze objawy ciazy?jak jeszcze nie zrobilyscie testu? I jakie?
Eliminujemy z diety calkowicie pszenice, gluten, cukier. My jeszcze bialko mleka odstawilismy i drozdze. Plus kropelki homeopatyczne 2 rodzaje. Dieta na 4 tyg. Jedne kropelki 2 tyg, drugie 2tyg. One sa konkretnie jedne na candide drugie na aspergillus. Potem juz wprowadzamy po trochu znow wszystko Prawda ze dieta ciezka bo niewiele zostaje do jedzenia ale dzieki temu dowiedzialam sie jak szkodliwa jest dzisiejsza pszenica. Cukier wiadomo. Glosno o tym ale z pszenica nie zdawalam sobie sprawy. Teraz wszyscy staramy sie jesc ja tylko od czasu do czasu zmiana w samopoczuciu NIESAMOWITA. Zapewniam
Przepisy na slodycze, wypieki, obiady bez tych skladnikow mam sprawdzone jakbys aie zdecydowała a i w internecie jest niemalo warto chociaz zacząć ograniczać i w miedzy czasie szukac zastepnikow stopniowo calkowicie eliminowac z diety te skladniki raz na jakis czas zdetoksykowac organizm polecam bardzo
O z tą pszenicą to mnie bardzo zaskoczyłas! No musze poszukać jakiś przepisów, jak coś to na pewno się odezwe. Z tą detoksykacją to od czasu do czasu każdemu się może przydać Dziękuje za wszytskie informacje ;*
O z tą pszenicą to mnie bardzo zaskoczyłas! No musze poszukać jakiś przepisów, jak coś to na pewno się odezwe. Z tą detoksykacją to od czasu do czasu każdemu się może przydać Dziękuje za wszytskie informacje ;*
Poczytaj o niej chocby w necie. Od lat 90! Jest tak modyfikowana ze nie ma w niej nic z tej ktora my jadlysmy jako dzieci. Musi szybko urosnac, ziarna latwo sie wytracac bo przeciez czas... i dlatego tez tyle malych dzieci ma alergie. Gluten jest niemal wszedzie. Uposledza organizm, powoduje choroby... zamierzam cala ciaze nie jesc glutenu i dziecku do 2 lat nie dac. Porownam. Na pewno nie zaszkodzi ale coraz wiecej ludzi z niej rezygnuje i produktow pojawia sie w zwyklych sklepach coraz wiecej
Odebrałam wyniki. Żadnych procesów złośliwych czy nowotworowych nie wykazało. Wykryli jakiś stan zapalny, ale lekarz stwierdził, że póki nie daje żadnych objawów w postaci upławów czy innych tego typu to nie kwalifikuje się to do leczenia. No mam nadzieję, że się nie myli przy okazji lekarz dał mi skierowanie na taksoplazmoze i za tydzień wynik będzie
Poczytaj o niej chocby w necie. Od lat 90! Jest tak modyfikowana ze nie ma w niej nic z tej ktora my jadlysmy jako dzieci. Musi szybko urosnac, ziarna latwo sie wytracac bo przeciez czas... i dlatego tez tyle malych dzieci ma alergie. Gluten jest niemal wszedzie. Uposledza organizm, powoduje choroby... zamierzam cala ciaze nie jesc glutenu i dziecku do 2 lat nie dac. Porownam. Na pewno nie zaszkodzi ale coraz wiecej ludzi z niej rezygnuje i produktow pojawia sie w zwyklych sklepach coraz wiecej
A to akurat na pewno prawda, bo aktualnie coraz mniej warzyw czy owoców nie modyfikowanych. A przed glutenem ciężko się obronić, bo prawie we wszystkim jest.
Piomar idealne ciazowe! Ja narazie nie mam ale dopiero 5 dni po rzekomej owu, wiec...
Gaga ja to nigdy nie mierzylam ale troche poczytalam :-)
Absolutnie sie nie nastawiam wczoraj nie wytrzymalam i na wieczor (tym bardziej nie rzetelne, wiem) zrobiłam test i jedna krecha. Ale do @ jeszcze kilka dni... A ja mialam owu od 5.03 teoretycznie a cokolwiek poczulam 15. Jeszcze kilka dni i zycze zebys tez poczula! Dobra i nadzieja ze to cos oznacza...
reklama