reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Madziolina ja też właśnie poczytałam i tak jak już pisałam przy opisie termometru pisało żeby mierzyć od pierwszego dnia cyklu

reklama
Dobra Gaga co za roznica, kontynuj mierzenie i bedzie dobrze! Oby zaprocentowalo!

Dziewczyny zaciazone- od kiedy zaczely Wam sie takie pierwsze objawy ciazy?jak jeszcze nie zrobilyscie testu? I jakie?

Eliminujemy z diety calkowicie pszenice, gluten, cukier. My jeszcze bialko mleka odstawilismy i drozdze. Plus kropelki homeopatyczne 2 rodzaje. Dieta na 4 tyg. Jedne kropelki 2 tyg, drugie 2tyg. One sa konkretnie jedne na candide drugie na aspergillus. Potem juz wprowadzamy po trochu znow wszystko:) Prawda ze dieta ciezka bo niewiele zostaje do jedzenia ale dzieki temu dowiedzialam sie jak szkodliwa jest dzisiejsza pszenica. Cukier wiadomo. Glosno o tym ale z pszenica nie zdawalam sobie sprawy. Teraz wszyscy staramy sie jesc ja tylko od czasu do czasu :) zmiana w samopoczuciu NIESAMOWITA. Zapewniam:)

Przepisy na slodycze, wypieki, obiady bez tych skladnikow mam sprawdzone jakbys aie zdecydowała a i w internecie jest niemalo:) warto chociaz zacząć ograniczać i w miedzy czasie szukac zastepnikow stopniowo calkowicie eliminowac z diety te skladniki:) raz na jakis czas zdetoksykowac organizm polecam bardzo:)

O z tą pszenicą to mnie bardzo zaskoczyłas! No musze poszukać jakiś przepisów, jak coś to na pewno się odezwe. Z tą detoksykacją to od czasu do czasu każdemu się może przydać :) Dziękuje za wszytskie informacje ;*

O z tą pszenicą to mnie bardzo zaskoczyłas! No musze poszukać jakiś przepisów, jak coś to na pewno się odezwe. Z tą detoksykacją to od czasu do czasu każdemu się może przydać :) Dziękuje za wszytskie informacje ;*

Poczytaj o niej chocby w necie. Od lat 90! Jest tak modyfikowana ze nie ma w niej nic z tej ktora my jadlysmy jako dzieci. Musi szybko urosnac, ziarna latwo sie wytracac bo przeciez czas... i dlatego tez tyle malych dzieci ma alergie. Gluten jest niemal wszedzie. Uposledza organizm, powoduje choroby... zamierzam cala ciaze nie jesc glutenu i dziecku do 2 lat nie dac. Porownam. Na pewno nie zaszkodzi:) ale coraz wiecej ludzi z niej rezygnuje i produktow pojawia sie w zwyklych sklepach coraz wiecej:)

Odebrałam wyniki. Żadnych procesów złośliwych czy nowotworowych nie wykazało. Wykryli jakiś stan zapalny, ale lekarz stwierdził, że póki nie daje żadnych objawów w postaci upławów czy innych tego typu to nie kwalifikuje się to do leczenia. No mam nadzieję, że się nie myli :) przy okazji lekarz dał mi skierowanie na taksoplazmoze i za tydzień wynik będzie :)

Poczytaj o niej chocby w necie. Od lat 90! Jest tak modyfikowana ze nie ma w niej nic z tej ktora my jadlysmy jako dzieci. Musi szybko urosnac, ziarna latwo sie wytracac bo przeciez czas... i dlatego tez tyle malych dzieci ma alergie. Gluten jest niemal wszedzie. Uposledza organizm, powoduje choroby... zamierzam cala ciaze nie jesc glutenu i dziecku do 2 lat nie dac. Porownam. Na pewno nie zaszkodzi:) ale coraz wiecej ludzi z niej rezygnuje i produktow pojawia sie w zwyklych sklepach coraz wiecej:)

A to akurat na pewno prawda, bo aktualnie coraz mniej warzyw czy owoców nie modyfikowanych. A przed glutenem ciężko się obronić, bo prawie we wszystkim jest.

Piomar idealne ciazowe! Ja narazie nie mam ale dopiero 5 dni po rzekomej owu, wiec...

Gaga ja to nigdy nie mierzylam ale troche poczytalam :-)

Absolutnie sie nie nastawiam:) wczoraj nie wytrzymalam i na wieczor (tym bardziej nie rzetelne, wiem) zrobiłam test i jedna krecha. Ale do @ jeszcze kilka dni... A ja mialam owu od 5.03 teoretycznie a cokolwiek poczulam 15. Jeszcze kilka dni i zycze zebys tez poczula! Dobra i nadzieja ze to cos oznacza...:)

reklama
Kasik no mam nadzieję, że nie nadrobi nieobecności i szybko minie :) działać na pewno będę już nie mogę się doczekać a jutro jadę oddać krew i najgorsze to będzie czekanie na wyniki

Do góry