reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Annam,

Przede wszystkim ja to Ci radzę lekarza zmienić :( skoro ty nawet jeszcze stymulacji nie miałaś przeprowadzanej. A monitoring cyklu Ci robił?

A clo to clostilbegyt

byłam teraz siku i na papierze został śluz troszkę podbarwiony krwią, mam nadzieję, że to dobry znak i @ nadchodzi

witam,a ja powiem ze z jedenej strony chciałabym bliźniaków ale z drugiej to byłoby ciężko na pewno:confused: ale mam inny problem i może pomożecie od dwóch dni strasznie mnie cipa swędzi mam masc kupiłam w aptece ale dużo niepomaga,jak byłam u gina we wrześniu to tez wykazało mi z cytologii stan podgrzybiczny,zapalenie komorek i czegos tam jeszcze i zadnych objawow niemiałam -jutro @ wiec do gina niepojde dopiero najprędzej w polowie cyklu to od razu sprawdzi owu i pęcherzyki,moze sa inne metody jakiś płyny,tabletki czy mascie żeby chociaż to załagodzić?

Annam,

Przede wszystkim ja to Ci radzę lekarza zmienić :( skoro ty nawet jeszcze stymulacji nie miałaś przeprowadzanej. A monitoring cyklu Ci robił?

A clo to clostilbegyt

Ja chodziłam do lekarza starałam sie długo śle nie kazała robic badań powiedziała żebym przyszła w listopadzie jak nie zajdę, zeszło mi sie 2 miesiące i był pozytywny test ale ona była mało normalna. Poszłam zapytać o l4 badania itd chciałam usg miec a ona paluchem mnie zbadała i mowi ze nie widzi ciazy jeszcze moze jest trzeba czekać. Zmienilam ja na innego ktory tez mi nie przypasowal. Po poronieniu zrobili mi badania ale tez nie byłam zadowolona z lekarza.
Teraz trafiłam na niego dzieki kierowniczce zobaczył jakie badania miałam zdziwił sie brakiem podstawowych i kazał je zrobic ( zaproponował w szpitalu żebym nie płaciła) po 3 miesiącach jak nie zajdę kolejne badania i bedziemy myślec. Teraz ide do niego 26/03 czyli w 15 dc ( ostatnio nic nie widział w tym dniu pusto jak ...) zobaczymy co teraz bedzie. A co powinno byc po połowie cyklu?
Monitoringu nie miałam nic nie miałam wiec on dopiero sie zainteresował :)

reklama
Ja mam 21 dc I temperaturę 36.7. Najwyższa miałam 37.1. I od tamtej pory spada. Mierze jakieś 5- 6 cm dowcipnie ;) kurde zostało 11 dni do @ I każdego dnia liczę na to ze nie spadnie poniżej kreski ;/

3mamy kciuki, zeby nie spadla!!!

Kochane .. Wybaczcie ale nie nadrobie. Ja nadal chora... A żeby do kopać leżącmu... To wczoraj @ przyszła... Majdaczku następny termin możesz mi wpisać na 20 kwietnia.
Bidulo, tule Cie mocno!

byłam teraz siku i na papierze został śluz troszkę podbarwiony krwią, mam nadzieję, że to dobry znak i @ nadchodzi

No oby!

Do góry