reklama
malinka_90
Aktywna w BB
Gaga- na głupotę mojej teściowej rady nie ma. I żeby tylko moja mama mogła w każdy dzień przyjechać do Kasi to bym nawet matki R nie fatygowala. Ale niestety nie może przyjeżdżać codzień. A ja nie mogę iść na l4 bo mnie szefowa wyleje. Tez z niej jędza. Ale jak tylko zajde to odrazu l4 i niech sobie radzi babsko
Luxi- twoja szwagierka to wypisz, wymaluj Wiloletka - siostra mojego R:thumbdown:
Luxi- twoja szwagierka to wypisz, wymaluj Wiloletka - siostra mojego R:thumbdown:
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ewelka jest Ruda na kakao ? Kużwam coś spieprzyłam
Hej laseczki miłego dnia wam życzę ja
Hej laseczki miłego dnia wam życzę ja
KasiaMarysia23
Zaczęło się od tego, od teściowa mnie pochwaliła, że tak dużo jedzenia postawiłam, że napojów i piwa dużo, że placki itd. A Edyta z chytrosci mało postawiła na swoje urodziny. No i foch. Następnie teściowa zaczęła mówić, że ja i w pracy jestem i mimo tego w domu mam zrobione itp. A Edyta nic nie robi i nawet córka się nie zajmie. A ona, a no tak, bo Paula taka super jest! I posłała mi mordercze spojrzenie. Potem powiedziałam tesciowej, że będę chrzestna. A ta dziewczyna, u której będę trzymać mała to była koleżanka Edyty! I Edyta na nią źle mówiła i Ada się odsunęła od niej i zabroniła do dzieci przyjeżdżać. I chyba Edyta usłyszała trochę rozmowy o chrzcie i zabolalo ją to, że to ja będę chrzestna!
Lux no to ladnie Twoja teściowa się zachowała, porządnie no chociaż raz
KasiaMarysia23
Ewelka wpisuje kod i mi nie loguje ;/
Julka daj znać ja prl
Kto testuje owulacyjne?? Mi w poprzednim cyklu wyszły jak madziolince i okazało sie jak poszłam na USG, że po ptaszkach bo pęcherzyki nie rosną.
Julka daj znać ja prl
Kto testuje owulacyjne?? Mi w poprzednim cyklu wyszły jak madziolince i okazało sie jak poszłam na USG, że po ptaszkach bo pęcherzyki nie rosną.
reklama