reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Enej ale rtg nie powinno się w ciąży robić w wyjątkowych sytuacjach jedynie. I czemu ktg? Masz problemy z sercem? Nie rozumiem... Ja chyba bym betę zrobiła na swoją reke

reklama
Gaga- na głupotę mojej teściowej rady nie ma. I żeby tylko moja mama mogła w każdy dzień przyjechać do Kasi to bym nawet matki R nie fatygowala. Ale niestety nie może przyjeżdżać codzień. A ja nie mogę iść na l4 bo mnie szefowa wyleje. Tez z niej jędza. Ale jak tylko zajde to odrazu l4 i niech sobie radzi babsko:mad:
Luxi- twoja szwagierka to wypisz, wymaluj Wiloletka - siostra mojego R:cool::thumbdown:

Zaczęło się od tego, od teściowa mnie pochwaliła, że tak dużo jedzenia postawiłam, że napojów i piwa dużo, że placki itd. A Edyta z chytrosci mało postawiła na swoje urodziny. No i foch. Następnie teściowa zaczęła mówić, że ja i w pracy jestem i mimo tego w domu mam zrobione itp. A Edyta nic nie robi i nawet córka się nie zajmie. A ona, a no tak, bo Paula taka super jest! I posłała mi mordercze spojrzenie. Potem powiedziałam tesciowej, że będę chrzestna. A ta dziewczyna, u której będę trzymać mała to była koleżanka Edyty! I Edyta na nią źle mówiła i Ada się odsunęła od niej i zabroniła do dzieci przyjeżdżać. I chyba Edyta usłyszała trochę rozmowy o chrzcie i zabolalo ją to, że to ja będę chrzestna!

Lux no to ladnie Twoja teściowa się zachowała, porządnie no chociaż raz:D

czesc wam :) mam pytanko,buu..po przytulanku odczuwam bole prawego jajnika,ale to wtedy jak przytulamy sie do konca.....i nie wiem czemu tak moze byc.doradzcie cosik.u ginek bylam 3 tyg temu i jestem zdrowa bez zapalen itp

Cześć dziewczyny ;-)
Ja przez weekend bawiłam się w Łodzi, więc dopiero teraz mam czas aby poczytać, co naprodukowałyście przez weekend ;-)

Lux, kiedy testujesz?

Ewelka wpisuje kod i mi nie loguje ;/

Julka daj znać ja prl:)

Kto testuje owulacyjne?? Mi w poprzednim cyklu wyszły jak madziolince i okazało sie jak poszłam na USG, że po ptaszkach bo pęcherzyki nie rosną.

reklama
Do góry