Potrafiły mi wychodzić pozytywne przez 3 dni ale nie wiem czy to dobrze czy źle.Zobacz załącznik 675807 znowu owu pozytywny. Czy miał ktoś tak ze ciągle te owu wychodziły?Zobacz załącznik 675807
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edytka kochana przykro mi ale ja też dostane wiec następnym razem będziemy testować razem, nie chcesz coś na wspomaganie kupić?
A no bedziemy razem testowac ,a co masz na myśli pisząc o wspomaganiu ? Ja sie boje ze u mnie jest niepłodności wtórna i juz nigdy nie zajde
Edytka bo nie pamiętam Ty robisz testy owu?
Lux jak dzień u Ciebie dziś?
Kami ogarnelas mieszkanko? Senność Cię nie dopada w pracy czasami?
Nie używam testów ovu ,kiedys uzywalam i z testów wychodzi ze do ovu dochodzi ,bo kreski miałam takie jak testowe ale co z tego jak i tak nie moge zajść :-(
Wczoraj dzwonił męża przyjaciel ze jeggo żona w ciazy i dzidzia ma 13 mm ,Kamila specjalnie pojechała do pl poogladac dzidzie ,bardzo mnie w sercu zabolalo ,ze to nie moja dzidzia
U Julki tak jest ale mi wychodziły bez wątpienia pozytywne. Może jakieś zbyt czułe były albo mi wolno Lh opadało. Nie mam pojęcia.Ester Ale one nie są pozytywne bo kreska musi być tak samo ciemna jak kontrolna albo bardziej a ona jest jaśniejsza.
madziolina_p
Fanka BB :)
Ester wlasnie nie sa pozytywne, takie to wlasnie mi wyszly
Ruda Hetera
Julka mi takie jasne kreski wychodzą przez większość cyklu. Teraz w dzień @ zrobiłam i taka sama jasna kreska wyszła. Tylko przed samą owu wyszły mi pozytywne tzn takiego koloru jak kreska kontrolna.
madziolina_p
To ja w takim razie moze faktycznie nie mialam owu, moze w pon.. W kalendarzyku mam, ze w pon powinna byc, takze robie testy dalej :-)
madziolina_p
Choc dzis mi sie wydaje ze bledsza niz wczoraj
Lady Agnes
Madziolina, a może przegapilas pik? Czasami te kreski wychodzą takie mocne bardzo krótko, może właśnie ten szczyt wypadł pomiędzy twoimi testami? To by oznaczało ze może nawet teraz masz owulacje bo ona zawsze występuje w ciągu 48 godzin od tego szczytu. Albo druga wersja, że jeszcze wszystko przed tobą i owu będzie trochę później.
reklama
monii88
witam,dopiero teraz miałam chwile zajrzeć do 15 w pracy potem wróciłam i pichciłam bo synuś ma jutro urodzinki wiec musiałam cos przygotować:-) ale az mnie zamdliło od tych zapachów...teraz lece się wykąpać i spac bo oczy mi się już zamykają heh
gaga super ze z dnia próbnego jesteś zadowolona
Julka ja tez miałam z tymi testami owu tj pisałam wcześniej naszło mnie zrobiłam i blada kreska na drugi dzień nic a dziś zrobiłam i blada kreska znowu,dziwne bo zawsze jak byłam po owu i z ciekawości zrobiłam test to jedna kreska kontrolna
witam nową staraczke
kami super ze masz tak blisko do pracy pozazdrościć
edyta tule mocno z powodu @ następnym razem będzie lepiej:-)
gaga super ze z dnia próbnego jesteś zadowolona
Julka ja tez miałam z tymi testami owu tj pisałam wcześniej naszło mnie zrobiłam i blada kreska na drugi dzień nic a dziś zrobiłam i blada kreska znowu,dziwne bo zawsze jak byłam po owu i z ciekawości zrobiłam test to jedna kreska kontrolna
witam nową staraczke
kami super ze masz tak blisko do pracy pozazdrościć
edyta tule mocno z powodu @ następnym razem będzie lepiej:-)