reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Majdaczek,

Ja też wierzę i powiem szczerze, że wcale się ich nie boje. Ktoś mądry mi kiedyś powiedział, że należy bać się żywych, a nie umarłych. Zresztą babcia jak mi pokazywała to maleństwo to była taka szczęśliwa i miała łzy w oczach. Ona na pewno nad nami czuwa i nie da nam krzywdy zrobić.

Lux,

Ja też lubię określenie mój stary i nawet polapalam je od Ciebie ;)

reklama
Lux,

I jeszcze co do facetów to ja nie mam takiego wrażenia. Ale ostatnio sobie pomyślałam, że nasz związek wcale nie jest super udany i może.mogłoby być lepiej...

kamilove tez tak uważam. Mnie w zeszłym tygodniu tez śniła się moja babcia na kilka dni po 1 rocznicy jej śmierci. Duzo z tego snu nie pamiętam, wiem tylko, ze długo z nią rozmawiałam i byłyśmy obie bardzo szczęśliwe. Wiem, ze jak ja zapytałam, czy jest jej tam dobrze powiedziała mi, ze bardzo, ale jej brat się "błąka" i prosi o modlitwę. Poprosiła mnie, żebym się za niego modliła i tak robię.

Gaga,

Mój chłop jest ode mnie 6lat starszy :) a jak u was?

mój jest młodszy o 3 lata :tak:

A nie macie czasem takiego wrażenia, że nudzą Was faceci? Że jak to by było teraz z innym?

nigdy! za tydzień mamy 7 rocznicę ślubu, a ja sobie nie wyobrażam, że moglibyśmy być osobno, nie wyobrażam też sobie życia z kimś innym. My wszystko lubimy robić razem, wycieczki, wakacje, imprezy, domowe popołudnia w trójkę, oglądanie filmów, wspólne żarty i wygłupy, naszą wspólną rozrywką, którą uwielbiamy to gry w mmo rpg ( ale to jak Młody śpi ). Kurde noo... miałam wcześniej nieudane związki, ale myślę że to ten jedyny i nie wyobrażam sobie, żeby miał mi się znudzić.

Mi się kiedyś snila zmarła ciocia i mówi: a ty małpo jedna zapomniałaś, idzie mieszkam?! W łeb dostaniesz! A jej chodziło bym na grób pojechała.

Mi babcia od swojej śmierci czyli od prawie roku dosyć często się Snila przez pierwsze pół roku. Teraz od grudnia nie byli snów, aż do dziś.

Lux,

To może.to jednak nie ten jedyny i warto się zastanowić nad przyszłością związku?

Kami ja go kocham nad życie, nie wyobrażam sobie życia bez niego. Ale po prostu czasu tak mnie wkurza, że mam ochotę wyrzucić go z domu! Ciężko mi go czasami rozgryzc.

reklama
Do góry