reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Madziolina mi sie wydaje ze jeszcze ze dwa dni i kreska bedzie taka jaka byc powinna :tak:

Jejku ale mi sie spac chce do tego mi zimno mimo ze ogrzewanie jest wlaczone,czuje ze se niezle rozloze ...a sredniak jedzie na camp w poniedzialek i wraca w piatek a w czwartek konczy lata i bedzie disco i pani prosila abym upiekla jakies ciasto (taki poczestunek) ale chyba sily nie bede miala aby piec ,wiec chyba pojade w pon rano do sklepu i albo kupie jakies ciacho albo cos innego ,sama nie wiem :zawstydzona/y:

reklama
Witajcie. Zabijcie mnie albo nie wiem sama już co. Byłam dziś u mojej Pani psychiatry (tak leczyłam się wcześniej na nerwice) bo zaczęły się znowu problemy przez pracę. Dostałam silne leki nasenne które muszę zażywać min.tydzień. Czytam ulotke - bezwzględny zakaz zażywania w ciąży, myślę ok, beta w pon 0,1.. ale myślę, że nie mam żadnyc objawów okresowych, zrobiłam test i bladzioch.. inna firma, inny test....powiecie mi o co chodzi z tymi moimi bladziochami? Bo ja zwariuje!

Julka a robiłaś inne i jaki wynik czasami testy mogą wyjść fałszywie dodatnie gdy bierze się jakieś lekki w domu na ulotce mam nawet.
Ale robiłaś inne może ciąża jest?

Witajcie. Zabijcie mnie albo nie wiem sama już co. Byłam dziś u mojej Pani psychiatry (tak leczyłam się wcześniej na nerwice) bo zaczęły się znowu problemy przez pracę. Dostałam silne leki nasenne które muszę zażywać min.tydzień. Czytam ulotke - bezwzględny zakaz zażywania w ciąży, myślę ok, beta w pon 0,1.. ale myślę, że nie mam żadnyc objawów okresowych, zrobiłam test i bladzioch.. inna firma, inny test....powiecie mi o co chodzi z tymi moimi bladziochami? Bo ja zwariuje!

Julka ja bym sie wstrzymala z zazywaniem tych lekow ,Lady wyszedl test chyba 5 dni po terminie @ wiec lepiej dmuchac na zimne ,co do bladziochow wychodza takie same jak na poczatku czy kreska ciemnieje ?

ten co robiłam w pon kiedy byłam na becie to nie wyszła żadna kreska czyli uznałam, że poprzedni po prostu kłamał. dziś robiłam popołudniu i blada krecha, zwariuje już z tym wszystkim, chciałabym zacząć móc brać te leki bo naprawdę by mi pomogły. nie zażywam żadnych leków oprócz letroxu na tarczyce. Teraz już sama nie wiem kiedy miałam owulację, bo objawów okresowych nadal brak, a min. tydzień przed miałam. Załamie się ze swoim organizmem :-(

ten co robiłam w pon kiedy byłam na becie to nie wyszła żadna kreska czyli uznałam, że poprzedni po prostu kłamał. dziś robiłam popołudniu i blada krecha, zwariuje już z tym wszystkim, chciałabym zacząć móc brać te leki bo naprawdę by mi pomogły. nie zażywam żadnych leków oprócz letroxu na tarczyce. Teraz już sama nie wiem kiedy miałam owulację, bo objawów okresowych nadal brak, a min. tydzień przed miałam. Załamie się ze swoim organizmem :-(

Juleczko nue zalamuj sie ,moze ovu sie przesunela i stad brak @ ? Jak za dwa dni nie przyjdzie powtorz test ;-)

julia jak znajde aparat to wrzuce bo z mojego telefonu to byś nawet jednej kreski się nie dopatrzyła. Nie chcę już mieć nawet nadziei, chce zacząć nowy cykl i mieć nowe szanse

reklama
Do góry