reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzien dobry.

Erster i Enej gratulacje kochane.

Julka walcz z dolem kochana

Wszystkie kiedys sie doczekamy malych skarbow.Musimy w to wierzyc bo coinnego pozostalo

reklama
Lux właśnie nie zawsze po poronieniu wypisują. Mi dała na podstawie badania tzn progesteron miałam średnio wysoki . A tak to czasami mówią ze dopiero jak będą plamienia w ciąży lub bóle...choć to bzdura każda powinna brać po poronieniu

Dziewczyny jest!! Są dwie kreski. Nawet czekać nie musiałam. Od razu wyskiczyly; )
Wizytę do giną mam na19 a na wkladce przy robieniu testu zauważyłam trochę krwi. Martwi mnie to. Mam luteine w domu. Może na wszelki wypadek powinnam ją brać?

Dobra no, ładnie z tymi kreseczami.

Gratulacje i &&&

Ja po pobraniu tsh. Po drodze zjadłam pączka a teraz już po obiedzie. Dziś pomidorowa i pierogi z serem. Ja tylko pomidorowa bo za pierogami na słodko nie przepadam.

Fryzjer na poniedziałek.

Plecy mnie bolą, pewno kręgosłup swe pokazuje.

20go jade do ZG i jakieś butki sobie kupię. U nas to prawie sama beznadzieja lub typowo eleganckie albo same bareliny. Ja bareliny mam na niecały miesiąc. Zaraz na pięcie zdeptuję je na max.
Na szczęście krwawienie ustaje.
Wczorajszy test owu w 7dc delikatna kreseczka. Czyli owu będzie dość wcześnie. A mnie dalej brzuch boli. Już do xenny błonnik dorzuciłam wczoraj xenne balans. Może jak troszkę przeczyszcze flaczki to lepiej się poczuję. Może coś tam stanęło i wyleźć nie chce i z tąt me złe samopoczucie.

reklama
Dziewczyny jest!! Są dwie kreski. Nawet czekać nie musiałam. Od razu wyskiczyly; )
Wizytę do giną mam na19 a na wkladce przy robieniu testu zauważyłam trochę krwi. Martwi mnie to. Mam luteine w domu. Może na wszelki wypadek powinnam ją brać?

Enej a masz możliwość zadzwonić do lekarza? Wizytę masz na 19 marca czy dziś na 19? Bo jak na 19 marca to myślę, że powinnaś się wybrać szybciej

Do góry