reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hej laski ;)

Ja dziś wstałam w super humorze :D

Za oknem piękne słońce, nic mi dziś nie dolega. I nastrój poszybowal w górę. Młoda jeszcze śpi wiec zaraz biorę się za ogarnianie chaty i robie obiadek.
Na 13 do pracy i niby mam być do 15 ale zobaczymy jak to będzie.

Tym w fazie starania owocnych przytulanek życzę, a tym co czekają na @ samych pozytywnych testów.

Julka,

Kciuki za betę zaciskam &&&&. Oby była wysoka :)

Lux,

Miłych zakupów, a obiadek faktycznie dobry choć ja za sosem słodko kwaśnym nie przepadam ;)

Miłego dnia :)

reklama
Dzięki, ale laski jeżeli by była wysoka to test o czułości 10 wyszedłby, a tu nic, więc podejrzewam, że wczorajszy to jakiś felerny ;-) czuje, że ten cykl nie jest owocny, ale od następnego robie badania prolaktyny i progesteronu i zaczynam brać leki jeżeli będzie nie tak ;-)

Dzień dobry!

Witam nowe koleżanki:)
Lady jak się czujesz ? Mam nadzieję, że będzie Ci lekko do rozwiązania;)
Kami? a u Ciebie?
Lux jak Twój chłop?
Kasik mam podobnie. Czuję ,że @ zaraz przylezie..

Ciągle objawy na @ są. Pewnie pojawi się jutro lub pojutrze.

Kami, Lady, Lux jak to jest z tym śluzem przed ciążą ewentualnie przed @? Bo ja z tych moich obserwacji to cuda się doszukuje;)
Ja się czuje dobrze, dziękuję ze pytasz. Co do śluzu to ja miałam taki przezroczysty, wydawał się wodnisty ale czasem był bardziej rozciągliwy i było go sporo. To chyba dziwne, bo wszyscy mi wtedy pisali ze biały powinien być. Później zaczęło się plamienie wiec w samym terminie @ ciężko powiedzieć jaki miałam.

Kurcze nie potrafie oprzec sie kawie a te bezkofeinowe sa ochydne , myslicie ze jak dwie slabe rozpuszczaslne w ciagu dnia wypije to zaszkodze fasolce?
Claudia z tego co wiem picie do nawet 5 małych filiżanek kawy jest dozwolone w ciazy, ale trzeba też uważać żeby nie pić za mocnej herbaty i coli, bo mają duzo kofeiny jak kawa. Ja kawę odstawiłam bo mnie odrzuciło, bezkofeinowa mi śmierdzi strasznie, ale myślę że jak wypijesz 1 czy 2 słabe kawki w ciągu dnia to nic się nie stanie :-)

Julka kciuki zaciskam za betę &&&&

Kamilove a Ty jutro wizyta?

Julka jestem na forum nie Od dzis I sa dziewczyny ktorym testy o czulosci 10 nie wychodza a 25 tak ,nie Wiem dlaczego tak jest ,ale kilka takich przypadkow na tym forum bylo

Lady,

Tak jutro wizyta :)

Juz nie mogę się doczekać chociaż nawet nie wiem czy lekarz zrobi mi usg. Bo miałam w sobotę i serduszko biło, a nasze szczęście miało 10mm. No ale zobaczymy. I tak musze iść by zgarnąć skierowanie na następne badania i dostać kartę ciąży :)

Madzia u mnie koło 14 dnia dopiero tak fest czuć mokro i przez następnych kilka dni, więc nie podejrzewam się o wcześniejsze owu, raczej o późniejsze. Wczoraj mówiłam do mojego że jeszcze i tak nic z tego bo mam za sucho, a się okazało że w środku ładnie mokro było :blink: tak więc do boju Mruva do boju.

Cieszę się że dzisiaj nam humorki dopisują, oby jakieś super wieści do nas dotarły. Kami miłego sprzątania :)

reklama
Do góry