reklama
Dzień dobry
Witam nowe koleżanki No cieszę się że nas tak ładnie przybywa
Noelka, LadyAgnes jak tam żyjecie?
Yesenia jak się czujesz?
Przepraszam że w kółko pytam o to samo, ale nie ma najmniejszych szans Was nadrobić przez dwa dni nie czytałam a teraz to pewnie pół nocy byłoby za mało
Powinien być taki skrót najważniejszych wydarzeń
Ktoś już jest w ciązy?
Kto następny do testowania?
Yesenia jak się czujesz?
Przepraszam że w kółko pytam o to samo, ale nie ma najmniejszych szans Was nadrobić przez dwa dni nie czytałam a teraz to pewnie pół nocy byłoby za mało
Ktoś już jest w ciązy?
1985nelia2
Fanka BB :)
siemcia, ja właśnie po kolejnej porcji starań hihi i nawet M nie marudził, nie wiem czy już wystarczy ehh mam tak rozjechane cykle że ciężko trafić, ale jeśli 23.12 miałam ostatnią miesiączkę i od 31.12 się staramy praktycznie co 2 dni to może już wystarczy?? alez drugiej strony tak poczytałam za którym cyklem się dziewczynom udaje to wychodzi na to że u mnie to dopiero początek ehh
Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny Wybaczcie taka cisze aale natlok obowiazkow nie dal za wygrana. Moj prowadzi swoja firme i musialam mu intensywnie powagac.
Rowniez witam niwe staraczki.
Robilam dzis test owulacyjny, piekne, grube 2 krechy Wiem ze to nie ten test ale ciesze sie na taki widok.
Aaa i najwazniejsze , termin @ to 25.01
Pozdrawiam
Rowniez witam niwe staraczki.
Robilam dzis test owulacyjny, piekne, grube 2 krechy Wiem ze to nie ten test ale ciesze sie na taki widok.
Aaa i najwazniejsze , termin @ to 25.01
Pozdrawiam
1985nelia2
a jak działają te testy owulacyjne?? trzeba codziennie je robić aż będą te kreski i wtedy siup ?? czy wykrywają już zbliżającą sie owulke?
maran-atha
Dziewczyny to wszystko zalezy jakiej czulisci sa testy ja mam 30ml i gdy kreska testowa jest tak samo ciemna lub ciemniejsza niz kontrolna to od tego czasu owulacja powinna nastapic po ok 24-36 godzinach u mnie wystepuje ok. 16-20h od piku LH a ja juz testuje od obrych kilku miesiecy wiec wiem jak to u mnie jest a kazda musi sama u siebie zaobserwowac. Testy z allegro przerabialam, ale nie polecam... ja uzywam one step ovulation test i kupuje je na ebayu, cena lepsza niz allegrowych no i testy sprawdzone, zawsze mi dobrze pik LH wylapia....
reklama
Lady Agnes
hej dziewczyny mogę dołączyć do was ?? Mam na imię Magda i jestem mamą niespełna 3latki. Stwierdziliśmy z M że czas pomyśleć o rodzeństwie i tak grudniu zaczęliśmy @ spóźniała się kilka dni wczoraj test 2kreski tyle że druga słaba po południu niby przyszła @ ale jakoś nie chce się rozkręcić tylko trochę kawowego śluzu a normalnie 2 dzień to dla mnie męki. Staram się nie nakręcać ale nie wiem co o tym mam myśleć jak nic się nie zmieni zrobię test za 2 dni. Ale jak na razie wolę myśleć już o kolejnym cyklu
Co do tego 1000zł to tutaj artukul dziś czytałam 1000 zł miesięcznie przez rok po urodzeniu dziecka - mama365.pl i kasa ma być dla osoby bezrobotne, studenci, rolnicy oraz pracujący na umowach o dzieło
Witam.Mozna dołączyć?Jestem na staraczki 2014 teraz mam nadzieje przyjmiecie do staraczek2015 i mam nadzieje,ze nie dolacze juz do staraczek 2016
Saramy sie już 6cykl ...i zapewne nadal nic z tegkres mam mieć niedługo i pewnie dostane bo nie wierzę w cudaJedną ciąże straciłam...zanim psychicznie doszłam o siebie i zdecydowalismy sie na starania mineło 8miesięcy.Szczerze mówiąc nie spodziewałam się,że sie nie bedzie udawało tym bardziej,że tamta ciąża nie była planowana tak jak teraz i udało się bez problemu.
Witam nowe staraczki LoliPoli trzymam kciuki żeby jednak się @ nie rozkręciła! Ona na pewno już nie doczekasz do 2016, ja myślę, że żadna z nas nie doczeka!
Dzień dobry
Yesenia jak się czujesz?
Ktoś już jest w ciązy?
Enej u mnie bez zmian, Jest plamienie @ nie ma. Testu narazie nie powtarzałam (wczoraj był negatywny)
Noelka u Ciebie coraz piękniej na wykresie! &&&&
Lux, czytałam że pogoniłaś szwagierkę. I dobrze jej tak ;-)
Słuchajcie, ja zanim zaczęłam czytać dzisiaj forum poszłam nastawić zupę i wiecie jaką nastawiłam? Pomidorową