reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kinga, - gratulacje :-)

Edyta, - Ja z M uwielbiamy Brzydulę. On nawet częściej niż ja puszcza sobie różne scenki. Mam wszystkie odcinki :-D

Jutro oglądam kawalerkę. Nieduża ok 30m ale na uboczu, nie w centrum. Najważniejsze że daleko od teściowej. bez współlokatorów.

reklama
Lux no właśnie a tak nie lubie czekać a jeszcze w takiej sprawie :/ myślałam, że się szybciej czegoś dowiem, że zrobię badania

Kinga gratulacje! mow o objawach, czulas ze jestes w ciazy?
Hej ;) czuje do tej pory :D generalnie jedynymi objawami są u mnie ciągnięcie w podbrzuszu i straszna ciasność w pochwie :D sory za to stwierdzenie, ale po tym już wiedziałam ,bo przed okresem nigdy tak nie miałam, a poza tym miałam sen ;) ale to objaw nie jest :) tyle, że po tym śnie już byłam pewna na 100% że w ciąży jestem, ale pewnie uznacie to za głupotę :D

Jolasia najlepsza jest wiolka z tym przekrecaniem haha ,oby kawalerka wam sie spodobala bo nie ma to jak mieszkanie z dala od tesciow :-D

Lux myślałam nawet o tym bo wiadomo i zbada dokładniej i w ogóle ale muszę pogadać z moim bo to dodatkowy wydatek, niby z kasą u nas spoko ale chcieliśmy coś poodkładać bo jak się przeprowadzimy to dużo rzeczy trzeba będzie kupić i sama też wziełam się za szukanie pracy

reklama
Do góry