reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Claudia,

U mnie też nie ma wyjścia i musze tak zrobić. Inaczej to tu nic się nie zmieni. Były już u nas prośby, groźby wiec teraz czas na czyny. Jak się zmieni to będziemy gadać jak nie to niech spada.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Kami ja z moim tez nie mam idealnie, tez lapalam go na klamstwach, podbieraniu kasy bez mojej wiedzy, ale licze, ze dlugow mi nie narobil...ostatnio bardzo sie poprawil, oby na dlugo...bardzo Ci wspolczuje tej sytuacji, bo facet dorosly a pusty jak wydmuszka po jajku!!!

Kami zawsze trzeba wybierać mniejsze zło Ty potrzebujesz ciszy i spokoju a skoro on Ci tego nie zapewnia musisz zapewnic to sobie sama zwłaszcza jak powtarza swoje wybryki.Tule mocno :*

U nas nie chodzilo o pieniadze tylko wychodzenie picie i panienki taki piotrus pan. Kiedy zlapalam go ze smsuje z jakas 20tka jak nagrzany nastyolatek to juz byl spakowany . pol roku zajelo mu zebym zaufala na tyle zeby znowu z nami mieszkal ale prawda jest taka ze do dnia dzisiejszego naprawia to co zniszczyl. Sama dalam sobie rade z dzieckiem i finansowo i czasowo wiec ty tez dasz rade.

Narobił długów i wiecie jak się tłumaczy ze on chcial bym widziała ze on tez umie oszczędzać. Kretynizm do kwadratu

Naprawde wpolczuje ,powiem ci ze ciesze sie ze w pore sie opamietalam i z pierwszym mezem wzielam rozwod ! bo gdybym rozwodu z nim nie wziela to teraz nie mialabym c do gara wlozyc ,narobil dlugow nie dosc ze nie splacal abonamentu za telefon to jeszcze wzial 2 czy 3 kredyty ktorych nie splacal do tego doszly alimenty ktore placi kiedy chce na liczniku ma 8000 zl (jest mi winny) powiedzial ze nie podejmie pracy bo mu komornik wszystko sciagnie , komornik nawet wszedl na jego konto , (ma zablokowane) dlugi rosna a on ma to gdzies ...gdybym z nim byla musialabym splacac wszystko za niego ,normalnie porazka :sorry2: mam nadzieje ze u Was sie wszystko wyjasni i tych dlugow duzo nie bedzie .

U nas nie chodzilo o pieniadze tylko wychodzenie picie i panienki taki piotrus pan. Kiedy zlapalam go ze smsuje z jakas 20tka jak nagrzany nastyolatek to juz byl spakowany . pol roku zajelo mu zebym zaufala na tyle zeby znowu z nami mieszkal ale prawda jest taka ze do dnia dzisiejszego naprawia to co zniszczyl. Sama dalam sobie rade z dzieckiem i finansowo i czasowo wiec ty tez dasz rade.
najgorsze gdy facet nie umie sprostac zyciu rodzinnemu i odpowiedzialnosci :wściekła/y: szkoda, ze my potem przez to cierpimy

Gaga jak tam teściowie i spółka wampirów?
jak na razie spokój i cisza ja nie odzywam się do nich a oni do mnie tylko, że ja nawet z pokoju nie wychodzę bo nie mam gdzie :( i tak całymi dniami czekam na mojego. ale tu jest patologia masakra mój "teściu" nie dawno do mojego na chu.. leciał . ale przynajmniej już mi prądu i internetu nie wyłączają

reklama
Claudia,

No ja właśnie też mojego pakuje. Dosyć mam takiego życia i tych nerw które na niego musze tracić.

Wole mieć biednie i skromnie ale spokojnie!

Do góry