reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Zuzka31 co do krechy to wlasnie nie ja robilam test w ten dzien co badanie krwi i byl ledwo cien tak jak i dnia poprzedniego a jesen test byl o czulosci 25 a drugi 10

reklama
to wlasnie podobno jest tak ze jak dzisiaj jest owulacja to od jutra juz pojawia sie sluz bezplodny i szyjka zamyka, ja u siebie w niektorych cyklach wlasnie tak obserwowalam,

Zapomnialam oczywiście podać danych:) mam 26 i jest to dopiero mój 3cykl staran i mam nadzieje ze tym razem się uda, bo wczesniej wysoka prolaktyny to uniemożliwiała teraz biorę Cyclodynon i wierze ze tym razem będzie dobrze :)

Napewno sie uda ;-)

Edzia pamiętaj, że nie musisz każdej owu czuć :) witaj Kinga i powodzenia :)

Dwa razy w zyciu czulam jak mi pecherzyk pekl tak mnie bolalo i to dobre 30 min ,nie moglam sie ruszyc ,gdybym teraz tak miala to bym wiedziala ze udana ovu byla z peknietym pecherzykiem a tak ...musze sie domyslac ,do d...py to wszystko :zawstydzona/y:

Lux staram się odzywać i czytać choć nie mam za dużo czasu... :)

Claudia... nadrabiam nadrabiam!!! Dbaj o siebie!

Żeberka w piekarniku. kuchnia ogarnięta... teraz czas po małego do szkoły .

Edyta zafirę też bierzemy pod uwagę... ale bardziej mi się podoba ... Citroen C4 w wersji 7 osobowej... zobaczymy jak przyjdzie do jazd próbnych :)

Miłego dnia!

Claudia gratulacje! chociaż miałam nadzieję że więcej tych dobrych newsów :))) trzymam kciuki za następną grupę
Kotek moja @ się spóźniła 4 dni i też jest inna, na poczatku cały dzień tylko plamiłam a zawsze dostaje na maksa, a dzisiaj już mnie zalewa ale coś się dużo nazłuszczało, testy były negatywne więc chociaż jestem spokojna że tam kropki żadnej nie ma. Mam nadzieję że Ci się uspokoi i następny cykl już będzie normalny i owocny do tego :-*
Mój mąż też kicha i kaszle, jescze mi tego brakuje żebym się znowu zaraziła :////

Claudia to dziwne bo w sumie jak jest 40 z krwi a test ma czulosc 25 a tym bardziej 10 to powinny byc ladne kreski, z tego wynika ze te testy co kupujemy sa guzik warte

Fabi citroen fajny jest ,moj zapowiedzial ze chce bmw kupic ale pierwsze co to musi zrobic Class I a wtedy £1000 peknie ,sredniak jedzie na kamp to nastepne £400 wakacje tez ponad 1000 takze narazie musi sie wstrzymac ...

Zuzka masz racje z testami ,niby powinny wykryc a nie zawsze tak jest ,szkoda kasy na nie :baffled:

reklama
Dziewczyny, czekajcie jeszcze pare dni i kolejny test :tak:

Lux, w pracy mnie doły ostatnio łapią, w dodatku moja mama w szpitalu, tata ma iść do szpitala za tydzień, a mojego męża ostatnio ciągle na popołudniowe zmiany wypisują :wściekła/y: ja kończę pracę o 16:30, w domu jestem ok 17. Teraz odbiera młodego mój tata, ale jak będzie dalej nie wiem. Obawiam się że będę musiała zrezygnować z pracy jak tak dalej będzie :wściekła/y:

Do góry