reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Moj maly ciegle majtki sciaga ,a ja jak glupia ganiam go po calym domu aby je zalozyl ...brakuje mi juz sil :confused:

reklama
Powtarzam prośbę, aby wszystkie zaglądnęły (te, które jeszcze tego nie zrobiły) na pierwsza stronę i sprawdziły swoje "dane"-SZCZEGÓLNIE NOWE DZIEWCZYNY

Informacje potrzebne, żeby Was wpisać w listę staraczek to:
- termin spodziewanej @;
- wiek (lata skończone);
- który cykl starań.

Bardzo proszę o te informacje, bo większość dziewczyny jest wpisana w poczekalnie, bo nie podały tych informacji, a po to jest ta lista, żeby wiadomo było, której teraz jest kolej na testowanie. Dziękuje bardzo

hej Kochane!!!!

Co za wiadomość !!!!!!!!! Claudia gratuluję z całego serducha!!!!!!

Kobietki z negatywem... u mnie w 1 ciąży test wykazał dopiero ciąże 6 dni po terminie spodziewanej @ ! Więc głowy do góry i cierpliwie czekać na termin!!!! A my tu trzymamy kciuki!

w wieku 18 lat też miałam mikro poronienie.. gdyby ginekolog mi nie powiedział to nawet bym nie wiedziała... miałam 2 dni spóźnienia i nagle tak mnie zalało że masakra.. mama zabrała do gina... i to on mnie uświadomił co i jak. - żadnych objawów! tym bardziej że się zabezpieczaliśmy.. wiec nawet podejrzeń nie było... Potem 1 ciąża... w dniu spodziewanej @ prawie zwymiotowałam po kawie... którą piję dzień w dzień zaraz po przebudzeniu... to samo następnego dnia... potem kolejnego 3 dni po terminie@ zaczeły piersi boleć... ALE JAK!!!!!! test negatywny... 3 dni później pozytywny... :-) od 9-14 tygodnia plamiłam... a potem to już z górki.

Claudia a może ta wydzielina z piersi to najzwyczajniej siara ? Mi zaczęła lecieć w 19 tygodniu... a w necie czytałam że na kilka tygodni przed porodem się pojawia... ginekolog powiedział mi że niektóre kobiety mają od samego początku .... :baffled:

Lux -- super że się pogodziliście... ja wychodzę z założenia że o związki warto walczyć :tak:

mój mążnie jest młodszy.. Ale starszy ... o 10 lat :tak: mimo różnicy wieku super się dogadujemy.... Z moimi rodzicami dogadujemy się super :)Ale nie mogłabym z nimi mieszkać ... Za to teście.... :no:eh nawet nie mówię...

u mnie dziś 20dc.... przytulanki"finałowe" były 16,17 i dziś :) od 17 dc pobolewają piersi.... dziś kłucia w podbrzuszu.... podejrzewam że 17 dc była owulacja.... .

A ja jakiegoś doła załapałam.... koleżanka dziś urodziła dzidziusia....z wpadki.ehhh

Edyta.. my mieliśmy łącznie7 aut .. od 2 lat mam swoje własne... - uwielbiam je! A mąż już szuka swojego numeru 8... tym razem... kręg poszukiwań bardzo zawężony.... bo 7 osobowe :)

takiego smaka mi narobiłyście tym żeberkami że i u mnie dziś zagoszczą na stole... w sosie bbq... - synuś ubóstwia !! A na jutro karczek z wędzonym czosnkiem!!!

kiedyś miałam wielki problem z zapisywaniem @... kiedy co i jak.. aż pobrałam sobie kalendarzyk menstruacji z Play Store w telefonie :) Polecam!!!!!

uciekam sprzątać! Miłego dnia!!!!!!!!

reklama
Do góry