reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
powiem wam, że tak się rano wpatrywałam w ten test, żeby choć cień cienia zobaczyć, że aż mojego zawołałam a on spojrzał i mówi nic nie ma :(
Od rana chodzę taka zła że dziś do mnie bez kija nie podchodź, żałuję że zatestowałam

Znam to tez zawsze ogladam 10 razy z kazdej strony ... ale poki nie ma okresu mozna miec nadzieje ;)

cześć yesenia :) Jak sytuacja u Ciebie?

Mój R wie, że jestem na forum, ale rozumie to, bo wie, że po staracie w listopadzie forum mi bardzo pomogło się podnieść psychicznie

Lady Ty też siedzisz jak na bombie ??:-D Od kilku miesięcy miałam cykle po 25-26 dni. Dziś 27 @ brak , brzuch boli, testy negatywne, ale w tym cyklu miałam owulację w 15 dniu cyklu więc mam cień nadziei. Ten cień cienia bardzo chciałabym zobaczyć też na teście!!:happy:

reklama
Do góry