reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja tez szczęśliwa jestem :) wizytę mam w piątek. I już nie mogę się doczekać ;);)

Prawdę mówiąc my dopiero z zakupów sciagnelismy :-D jestem padnieta

Idę brać się za obiadek.

Kasia,

Ja jestem beztalencie cukiernicze wiec nie pomogę niestety [emoji14]
Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Lux szwagierka pewnie pilnowała kiedy pojdziesz do łazienki bo ciekawa jest i szpiegowała heh.
U mnie dziewczyny promyk nadziei, powinnam dzisiaj dostać @, obudziłam się z mocnym bólem brzucha promieniującym aż do kręgosłupa i już smutna poleciałam do łazienki, ale tam nic :-) Mam ogromną nadzieję że jutro też się nie pojawi i może zaryzykuję już testa. Do pracy mam na 7, bede musiała wstać wcześniej żeby spokojnie tego szczoszka zbadać ;-)
Madziolina_p fajowego masz chłopaczka (foto) :-)

No to oby malpa nie przyszla i jutro rob testa! A masz jakies objawy?

Moje maluszki wstają bardzo wcześnie 5/6 i naprawdę nie dają pospać! A na dodatek zrobiłam test i jedna krecha wiec zaczęłam dzień kiepsko ale już jest lepiej ;) rodzinne głupotki ;)

reklama
tydzień temu w walentego porządnie kręciło mi się w głowie i brzuch szybciej i częściej pobolewał, ale to wszystko równie dobrze może być osłabienie po przeziębieniu, spóźnialska @ też. Mój już mówi że jeśli się udało to na bank dziewczynka, bo on się kiedyś uczył że plemniki na chłopca są bardzo wrażliwe na zmienne warunki i właśnie temperatura im szkodzi i wtedy wygrywają te żeńskie ;-) Ja w ten cykl średnio wierzę bo była i choroba i trauma związana ze śmiercią kochanego kocurka. No ale natura potrafi zadziwić, ciekawe co jutro, póki co brzuchal boli. Ale cycków nie czuję jakoś.

Do góry