reklama
Kurcze, tez ostatnio przejrzalam ten watek o planowaniu plci. Dziewczyny dzialaly na podstawie testu owu... chcac trafic w dziewczynke. Jednak sa to stare posty i po suwaczkach widac, ze te planujace wlasnie dziewczynki maja synkow choc faktycznie jesli ma sie zamiar w ogole zajsc w ciaze, nie patrzac na plec to te testy wydaja sie bardzo pomocne ja mam zamiar isc na zywiol w pierwszym cyklu i zobaczymy, plan juz mam hehe poczynajac od pierwszego dnia po @ mam zamiar przytulac sie z mezem do 5-6 dnia, pozniej pauza.
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Dobry bobry
to dziwne że jesteś w 8 tyg ciąży a na teście ledwo widoczna 2 kreska
Mój maż dziś robił fasolke po bretońsku
A wakacje być może nad morzem
Lux <tuli> teraz może łatwiej będzie z testami owu
hej dziewczynki dziekuje:-) za wsparcie myslalam ze mam z widy ale rano mialam straszne bole brzucha i nie czekalam z beta tylko do przychodni madziolina radzila od razu na bete hehe ale ten szok byl ze udalo ...dziewczeta co pytaly wyzej staralam od 2 latek dluga historia aha i co najwazniejsze mamy juz 8 tygi nic nie czulam zero objawow..
to dziwne że jesteś w 8 tyg ciąży a na teście ledwo widoczna 2 kreska
Mój maż dziś robił fasolke po bretońsku
A wakacje być może nad morzem
Lux <tuli> teraz może łatwiej będzie z testami owu
skaba1
sierpień'05 marzec'08
U mnie i syn i córcia w tym samym dc się poczęli.. Co więcej, jak chcieliśmy trafić w ovu na podstawie kalendarzyka to nic, a dopiero jak poszliśmy na żywioł to zaskoczyło.. Z tego wychodzi, że mam ovu później, choć cykle mam regularne..
Ostatnia edycja:
reklama