reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hejo. Jesteśmy w mieście, kupię potem test i jak wrócę to go zrobię :) @ brak nadal! :D czuje się nadal źle i bardzo bolą jajniki. I pojawiło się DUŻOOO białej wydzieliny.

Ja juz po pobraniu. Po 11 jadę po wyniki :)

Lux,

kciuki by @ nie przylazla [emoji6] [emoji6] czekam na to twoje testowanko jak na swoje wyniki

Kotek,

Przykro mi, że @ przyszła :(

Jołasia,

No to owocnych staranek [emoji12]

Anulka,

Dla Ciebie tez [emoji257]

Miłego dnia baby [emoji1]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

kotek tulam Cię i trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&
Lux babo rób już test bo się stresuję jakby miała to być mój ;-)
Kami kciuki za betkę &&&
Aschlee a ty kiedy wizytujesz? - bo nie wiem czy już pisałaś
Ja dziś znowu idę z małą do lekarza bo w nocy dosyć mocno kaszlała... no mam nadzieję że to nic poważnego...
Dziś czeka mnie wycieczka do apteki grrr...

Martaha ja na razie nie wizytuje bo jak zadzwonilam do mojego lekarza to powiedzial ze mam przyjsc po terminie @.I po terminie @ mam powtorzyc test i dopiero wtedy umowic sie na wizyte

Martaha ja na razie nie wizytuje bo jak zadzwonilam do mojego lekarza to powiedzial ze mam przyjsc po terminie @.I po terminie @ mam powtorzyc test i dopiero wtedy umowic sie na wizyte

Nie ma co się spieszyć, ja byłam u lekarza gdzieś 2 tyg po terminie i tez usg mi nie robił tylko cytologia wziął, ale to przy pierwszym dziecku

reklama
Do góry