reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

witam, ja wróciłam niedawno z pracy i zjadłam obiadek-dziś ogórkowa:-) kurcze,tez mam umowę z najniższa krajową i do końca lutego ale będę miałą przedłużoną tylko mam nadzieje ze dostane na czas nieokreślony,mąż dobrze zarabia ale mamy kredyt:crazy: w sumie kto ich teraz niema.Ale powiem wam że wolę życ skromniej wiedzac że będzie ta dzidzia niż mieć kupe kasy i starać się wieki..znam taką kobiete co chciała z męzem najpierw się dorobić duzy dom,super auta a jak zdecydowali się na dziecko to był problem bo i latka leciały i nie mogła zajść i nie wiem dokładnie co tam było ale niema swoich dzieci tylko dziewczynke zaadoptowali..także pieniądze to nie wszystko.. Ja teraz czekam aż skończy mi się @ i działamy dalej -jak sobie pomyśle że to już 5 cykl staran to aż mi smutno mam nadzieje ze do czerwca najpóźniej się uda:-D

Lux czekam z niecierpliwością na twoje II :rofl2:

reklama
Monii też znam takie małżeństwo. To od mojej przyjaciółki rodzina. Marmury w domu, nawet psa jak dziecko traktowali. A gdy próbowała zajść to ronila kilka razy :-/ do dziś dnia dziecka nie mają.

LUx, rano jak wstaniesz leć sikać na test i dawaj znać, a nie :-)
My tu już dłużej w niepewności nie wytrzymamy.
A jak nie to sikaj dzisiaj!

reklama
Do góry