reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Witam

Ja juz po walentynkach jestem, znaczy jeszcze konsupcja bedzie hehe;-)

Kamilove mega gratuluje;-)
Widzisz zaskoczenie najlepsze!!
Mam nadzieje ze bedzie ok, teraz szybciutko wracaj do zdrowia kochana;-)

Monii88 ja za tydsien lece na Greya;-) no mam nadzieje ze sie nie zawiode!!!

reklama
Karla, pamiętaj, że dopóki nie ma @ to jest nadzieja i tyle! Trzeba być dobrej myśli :) Kochana moja :*

No @ nadal nie ma wiec.moze jutro rano sie pojawi. Jak ma byc to niech juz bedzie.

Kamii jeszcze raz gratuluje:)

My dzisiaj szukalismy dla mnie prezentu urodzinowego:) chyba dostame zegarek taki jak sobie wymarzylam :)
Do jutra buziaki.

Hejo laski. Ja wczoraj o 21-ej już spalam! Teraz jem kanapki a potem będę sprzątać podłogę i zlew w kuchni. Bo nie zdążyłam wczoraj.

Dzień dobry dziewczynki ;)
Pije sobie poranna kawkę o życzę wam miłego dnia
Karla @ dalej nie ma?

Kamilove jak się czujesz?

Ja mam dzisiaj kluski śląskie i roladki i do tego surówka z pekinskiej i marchewki z jabłkiem. Tzn będę miała bo musze to zrobić :)
Na spacer chętnie bym poszła tylko co z tym moim chorowitkiem nigdzie się nie wybierzemy ;(

reklama
Do góry