reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziekuje, calkiem dobrze, czasami troche tylko mnie muli lub mdli. I bardzo duzo spie...
To juz 9t 5d :-)

Karla, tu tez Ci zycze wszystkiego najlepszego i tego zebys jutro zobaczyla dwie grubasne krechy na tescie :-)

Dziekuje :)

Test zrobiony. Jedna krecha. Nawet cien cienia sie nie pokazal. Ale @ tez sie nie pokazala. Podejrzewam ze przyjdzie w kazdej chwili.

Karla głowa do góry.. pomysl że jeśli uda Ci się teraz z nowym cyklem to możesz mieć najcudowniejszy prezent pod choinkę:)

Jestem mega chora :(temperatura, gardło. Zrobiłam test tak po 11 tak pro forma czy brać mogę fabrisan oczywiście docelowo miał być wielki negatyw- bo ponoć owu nie było ale są dwie. Dzwonie do gina - sobota, walentynki a ja takie cyrki. Ma dyżur w szpitalu jego kolega, mam przyjechać na betę. No to jedziemy a tam 40 a dziś mój 24dc dopiero!! I wiem czy się cieszyć czy co :(

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

uploadfromtaptalk1423936275292.jpg

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1423936275292.jpg
    uploadfromtaptalk1423936275292.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry