reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Julia owu w walentynki, hehe idealna data na poczęcie dzidziusia :-)
Julka niech Cię tam przebadają porządnie i wypuszczą do domku na reprodukcję ;-) powodzenia na badaniach! Długo będziesz leżeć?
Julka niech Cię tam przebadają porządnie i wypuszczą do domku na reprodukcję ;-) powodzenia na badaniach! Długo będziesz leżeć?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Do piątku prawdopodobnie. Nie wiem bo multum mi tego wypisali. A dziś mojego lekarza nie ma, może się coś dowiem jak będzie jutro
Lady Agnes
Lux lepiej niż wczoraj, aż mam wyrzuty sumienia jak dziewczynom smeciłam wczoraj.
Dziś tylko cyce mnie bolą i wczoraj zauważyłam na nich żyly więc chyba jest ok.
Gardło mnie zaczyna boleć, a nie bardzo chyba mogę tabletki... Znacie jakies sposoby na ból gardła?
Dziś tylko cyce mnie bolą i wczoraj zauważyłam na nich żyly więc chyba jest ok.
Gardło mnie zaczyna boleć, a nie bardzo chyba mogę tabletki... Znacie jakies sposoby na ból gardła?
Lilolo
Lady Agnes,
W ciąży bezpieczny jest na gardło uniben lub tamtum verde do psikania. No i jest *spam* gsrdlo
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
W ciąży bezpieczny jest na gardło uniben lub tamtum verde do psikania. No i jest *spam* gsrdlo
reklama
Lilolo
Mi akurat domowe sposoby nie pomagały. W ciąży miałam półpasca, ostre zapalenie oskrzeli., i trzy angina. Cudowny stan nie ma co. Jak sobie przypomnę.... No ale bez ciąży się nie da