reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kurcze jakie to wszystko jest przygnębiające,czlowiek sie stara,wylicza obserwuje a i tak nic z tego nie wychodzi :-(

Dziewczyny wy naprawdę wariujecie, po co wy na bete lecicie, kase wydajecie, jak będziecie w ciąży to i domowy test wam wyjdzie i to szybko, nawet minuty nie będziecie musiały czekać, serio. Nie nasłu****cie tak bardzo objawów ciąży bo jak zajdziecie to poczujecie, nie da się tego przeoczyć.

Jazdy robi jak uważa. Jeśli ktoś chce stracić kasę na bete i i tak straci. Są niecierpliwe kobiety i tyle. Uważam, że nie można kogoś oceniać, kto kiedy robi bete. To każdego prywatna sprawa. Także Natalia no sorry, ale takie uwagi są nie na miejscu i mogą sprawić komuś przykrość. Np Julii.

Natalia nie do końca tak jest jak ja zaszlam to nie czułam ze jestem wręcz byłam pewną ze nie jestem i testy nie każdemu wychodzą... Więc myślę ze to indywidulana sprawa już czy ktoś chce robić i wydać kasę czy nie...

Popieram dziewczyny. Tobie test wyszedl bardzo bardzo wczesnie, ale rzadko tak sie zdaza. Wiec sory ale sama bylas niecierpliwa, a tu piszesz, ze warjujemy [emoji33]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry