reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kurcze jakie to wszystko jest przygnębiające,czlowiek sie stara,wylicza obserwuje a i tak nic z tego nie wychodzi :-(

Dziewczyny wy naprawdę wariujecie, po co wy na bete lecicie, kase wydajecie, jak będziecie w ciąży to i domowy test wam wyjdzie i to szybko, nawet minuty nie będziecie musiały czekać, serio. Nie nasłu****cie tak bardzo objawów ciąży bo jak zajdziecie to poczujecie, nie da się tego przeoczyć.

Jazdy robi jak uważa. Jeśli ktoś chce stracić kasę na bete i i tak straci. Są niecierpliwe kobiety i tyle. Uważam, że nie można kogoś oceniać, kto kiedy robi bete. To każdego prywatna sprawa. Także Natalia no sorry, ale takie uwagi są nie na miejscu i mogą sprawić komuś przykrość. Np Julii.

Natalia nie do końca tak jest jak ja zaszlam to nie czułam ze jestem wręcz byłam pewną ze nie jestem i testy nie każdemu wychodzą... Więc myślę ze to indywidulana sprawa już czy ktoś chce robić i wydać kasę czy nie...

Popieram dziewczyny. Tobie test wyszedl bardzo bardzo wczesnie, ale rzadko tak sie zdaza. Wiec sory ale sama bylas niecierpliwa, a tu piszesz, ze warjujemy [emoji33]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry