reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

edyta ten strach jest normalny, każdy się cholernie boi...ja się zastanawiam czy aby w czwartek nie iść na bete, będę mieć prezent na urodziny, albo się opije ze nie wyszło ;-)

Zrobię dokladnie to co ty jesli nic nie wyjdzie ,upije sie Haha maz ma niedlugo urodziny wiec bedzie dodatkowa okazja :-p... a kiedy masz urodzinki ?

Edzia, wiadomo, że się boisz :) ale może mile się zaskoczysz :*

Lux tak bardzo bym chciała aby tak bylo ,tyle czasu na to czekam wiec mogłabym juz zajść

reklama
Karla a ty na zwolnieniu jestes pytam bo nie jestem w temacie :-p

@ mam dostać 16.02 jak nie przyjdzie wcześniej to moze w walentynki zatestuje a nóż bedzie niespodzianka

Karla a ty na zwolnieniu jestes pytam bo nie jestem w temacie :-p

@ mam dostać 16.02 jak nie przyjdzie wcześniej to moze w walentynki zatestuje a nóż bedzie niespodzianka

Nie ja pracuje na pol etatu wiec w sumie okolo 2 i pol dnia tygodniowo i ona mi czasem z dnia na dzien mowi kiedy do pracy:/

Ja dostaje @ zawsze miedzy 10 a 14 danego miesiaca. A tak sie sklada ze w walentynki mam urodziny:) jejku jaki to bylby super prezent. A jak nie to sie spije i padne

Julka ,Karla no to juz niedlugo bedzie swietowanko Haha życzę wam II kresek na teście bo to najpiękniejszy prezent jaki mozna sobie wymarzyc :tak:

reklama
Do góry