reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Na razie mi na horror nie wygląd cos z czasów wojny secesyjnej.
Nie, byłam u lekarza, by sprawdzic postępy po stymulacji, czy jajeczkowanie było a dr podczas usg stwierdził że mu to już na ciąże wygląda i odrazu pobrali krew na bte. Przez tel mówił mi wyynik. Teraz @ ak jakby zaczynała się ale ustało. Dziś 31dc i @ brak. Test w. 29dc negatywny. Ale czasami niektórym testy nie wychodza. Tym badzie,że ja w nocy ssiu chodzę.

A jak kochana beta wyszla??

reklama
Byliśmy u tesciowej i szwagierka mówi: Paula-a wczoraj było bzyku i Darkowi gumka się zsunela i czy jak zrobię w poniedziałek test to mi wyjdzie? No ręce mi opadły :D opadły! Dwa dni po seksie chce robić test. Jezu :D no i przerażona jest, bo niby odechcialo jej się mieć drugie. No i za kilka dni ma mieć @ więc raczej nic z tego. Tłumacze jej to, ale to jak do ściany.

Ja Wam pisałam, że ona jest dziwna. Ale dziś przeszła sama siebie! Ej nie sorry-lepsza była akcja gdy kazała mi dzieci mojej pracodawczyni zostawić w nocy by ją odebrać z pracy. Wtedy to naprawdę pojechała po bandzie.

Ruda test robiłam pózniej.
Wysoka. Moze bliżniaki, bo jedna torbiel i na tym samym jajniku byl jeszcze jeden pecherzyk. Z prawego na sto proc pekl bo na nim bylo cialko zolte.

Jutro juz poniedzialek.
Wybieram sie do lek rodzniech sprawdzi pluca. Tzn osłucha. Musze kupic duphaston. Tel do dr do Pozn niech na emaila wysle wyniki.

Jak po tych wycieczkach nie dostane @ to będzie dobrze.

reklama
Do góry