reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

lux: hahahahaha dobry filmik :D

moniusia: widzę, że przeziębiamy się parami :) Najważniejsze, że lepiej się czujesz, a czy to psychika czy leki już działają to mniej ważne. Tak myślę :) Jest mnóstwo dobrych opinii o euthyroxie.

jazza: mnie się akurat data na mozarelli i drożdżach kończy, więc samo wychodzi, że pizza musi być :D Mam nadzieję, że wszystkie szybko wyzdrowiejemy :)

reklama
I ja juz po pracy
... zaraz na zebranie lecę do szkoły ....

Kurcze myslalam ze mnie zalala @ .... na szczęście to nie too ....

anula: udanego zebrania :) A co do @ to niezły alarm wzniosła. Dobrze, że nie przyszła :)

Edit:

Ale tutaj dzisiaj cicho...
Zapraszam na herbatkę. Popijam właśnie czerwoną z nutą ananasa :)
Zobacz załącznik 669865

Ostatnia edycja:
Cześć :)
Dawno mnie nie było :) ale miałam nawał nauki..teraz odpoczynek...mam nadzieje bo nie znam wyników ost egzaminu ale mam nadzieje ze do przodu.
Anula88 trzymam mocno kciuki...powtórz jutro testa i jak bd ładna krecha leć do gina...niech da lutke nawet na wszelki wypadek.ja brałam duphaston tak własnie w razie "w"..:)
Bleir GRATULACJE..jeszcze nie pisałam :-) bd dobrze musi być. Kciuki za wizyte :tak:
Smerfik GRATULACJE...dobra passa się zaczyna oby tak dalej :-Dkiedy planujesz do gina się wybrać ?:)
Joasia Tobie też GRATULACJE i kciuki aby plamien nie było...jak możesz odpoczywaj i leż jak najwięcej;-)
Jugosławia zaraz wpadne na herbatke hehe bo siedzę sama i się nudze :-D

Tinus super sie odezwalas;-) super ze u Ciebie wszystko w porzadku! Trzymam kciuki za egzaminy...

Anula pokaz jutro pieknego tesciuszka;-)

Jolasia ja trzymam kciuki za jutrzejsza eizyte! Wierze ze fasolek tam ladnie siedzie ;-)

reklama
AsiuSz, - dzięki. Kupiłam sinuspax i już smarałam tym co zalegało. Jedna tableta pózniej woda morska do nocha, chusteczka i frut, poszło. Aż przeciąg mi się w nosie robi.

Zaczełam plamić i to tak mocno, samą krwią. Przeleżałam trzy godzinki i osłabło ale nie wiem czy coś jeszcze tam zostało.
Jak jutro nie będe plamić to jade rano do lekarza.

Do góry