reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jugoslawia dzieki :-)

Blair czemu czekasz jeszcze tydzien na usg. Ja od 4tc co tydzien mialam usg przez plamienia. Najgorszy dla plodu jest doppler a nie usg. Ja bym nie wytrzymala ;-)

Witam sie porannie :-)

Anula no poniedzialki potrafia dac w kosc, ja tez wstawalam ok, ale pozniej tak sie rozespalam w autobusie, ze mi sie na ta zawieruche wychodzic nie chcialo;-)

Lux ale super, gratuluje podwyzki, takie wiesci z poczatku tygodnia wroza tylko, ze caly tydzien bedzie mega ;-)

AsiaSzw za 6 dni juz bedziesz miec malenstwo na rekach, ale super, bedziemy trzymac kciuki:-)

Blair kochana zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze, bede trzymac kciuki za wizyte:tak:

Jolasia jak dobrze, ze jestes, uwazaj na siebie i oszczedzaj sie ile mozesz, najwazniejsze, ze idzie ku dobremu :tak:

Jugoslawa no moje wyrzniecie na sniegu bylo mega hehe:-):-D, u nas dzis obrzydliwa pogoda za to, pada mokry snieg, co chwile zawieruchy, zimno, chlapa bleeee, szukam biletu na Karaiby haha:-D marzenie, ale moze kiedys ;-)

A ja przeziebiona dalej, dzis gardlo mniej boli, ale jednak zima mnie zalatwila, to te ciagle zmiany pogoda, kicham na ta zime i przez megafon jej oswiadczam, zeby spadala!;-)

Pije kawke i do pracy rodacy;-)

Milego dnia :-)

Jugosława-kuruj się kuruj :) laski ja się bardzo cieszę z tej podwyżki! Stowka to spora kwota. No i czuje, że mnie tam doceniają. W końcu dobrze opiekuje się ich dziećmi :)

Asia byłam u gina w 5tc 0d ale nie zrobił usg bo powiedział że za wcześnie i że on nie jest zwolennikiem robienia często usg we wczesnej ciązy, bo to też promieniowanie i po co dziecko męczyć, jeśli wszystko wygląda ok. Miałam do wyboru ten weekend co był albo własnie 16, a żeby na jednym usg zobaczyć jak najwięcej [zarodek + serduszko] to ustaliliśmy 16 właśnie, później on idzie na dwa tyg urlopu. Ale nie powiem miałam ochotę zapisać się tu na miejscu do lekarza i zrobić usg, ale wytrzymam ;p z resztą takie samo zdanie na temat usg ma teść [wieloletni ordynator gin] więc myślę że coś w tym jest.

Jazza :* zdrówka :)

Asiu ależ ci zazdroszczę ;-) ....

Blair dobrze będzie .... mnie dzis cyc daje o sobie znac zwłaszcza lewy-kosmoss jakis ....

Poza tym nic .... brzucho totalnie nie odczuwalny ...i niech tak zostanie .... zarwardzenie za to dokucza grr ... a głodna tak bylam ze az mi niedobrze bylo z glodu

Asiu, - przy chorych płucach dostałam antybiotyk. Ale jak dzidzia to przetrwa to będzie silna.
Witaminy i kwas foliowy biore cały czas. Duphaston 3*1 to chyba dużo.

reklama
Do góry