reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Wiecie, tal trafiłam okiem kąta na temat pozycje, dieta na płeć dziecka.

Wiecie, może to śmieszne ale ja nawet nie mogę sobie przypomnieć w jakiej pozycji M we mnie szczytował bo takie porywy namiętności mieliśmy, że nawet nie pamiętam jak co do czego :-D
Na pewno było to w łóżku :-D

reklama
Jolasia ja tam nie wierze w dietę i pozycję majaca wpływ na płeć dla mnie to smieszne jest ;-)

jołasia: hahahaha no i dobrze, że nie pamiętasz :D Znaczy, że namiętnie było :D Wtedy myślenie się wyłączyć powinno :D

lux: miło jak tak ktoś doceni człowieka :) Dobrze trafiłaś kochana, bo i ty lubisz dzieci i dzieci ciebie uwielbiają :)

jazza: na karainy też bym poleciała :p Mam nadzieję, że zima zastosuje się do twoich komunikatów :D

Inhalacje olejkiem sosnowym poszły w ruch, bo głowę mam ciężką od tego kataru. Nie chcę, żeby mnie zatoki bolały. Pokonam to na początku :) Poranek był brzydki, a teraz zza okna zagląda słoneczko i nawet niebo pięknie niebieskie jest.
Dzisiaj dzień pizzy, wiec na kolację mam już plan :D

lux: fajnie lubić swoją pracę :) Niewiele osób tak ma :) Co do pizzy jeszcze nie robię, dopiero wieczorkiem, ale z chęcią się podzielę :D

Hej kochane :)

jolasia, ehh choróbsko, uważaj na siebie, widziałam właśnie wczoraj gdzieś, że masz piękną betę, kurcze fajnie :) bądź dobrej myśli :) hah z tymi pozycjami :p mój to ma takie wymagania, ja uwielbiam klasyczną najbardziej, a on to by wymyślał jakieś i nawet się boję czasem, że jak będzie inna to nie zaciążę ;p

Jugosława, pizza mniam mniam :) ehh znów nas męczy w tym samym czasie, ja się wczoraj na zakupach załatwiłam, ale narazie tylko kaszel.

Wiecie, że coraz lepiej mi się wstaje i lepiej się czuję, choć dopiero jutro mija tydzień od kiedy biorę ten euthyrox, mam nadzieję, że naprawdę to to działa, a nie moja psychika :) ale nawet myśli mam w głowie poukładane jak nigdy ;) za tydzień zrobię tsh zobaczę, może już coś spadło :)

reklama
Jolasia kochana dobre z tymi pozycjami :-D, ale ja nie wierze, aby mialo to wplyw na plec, jak nie pamietasz tzn ze musialo byc namietnie, moj tez ma wymagania, ja najbardziej lubie klasycznie i na meblach haha jak biurko czy stol, ale moj ma jeszcze inne pomysly:-D

Jugoslawa zdrowka kochana :tak:, ja tez sie mecze z przeziebieniem:no:. Ja tez slyszalam, ze dzis dzien pizzy, tez bym skonsumowala:-)

Anula to za jutrzejszy tescik kciuki;-)

Moniusia zobaczysz teraz jak bierzesz leki to juz tylko lepiej bedzie :-)

Do góry