Jolasia pogadaj z ginem o luteinie dopochwowej ona szybciej dziala. I ma blizej. Wez nospe i lez. Nie zamartwiaj sie tym plamieniem trzymam kciuki zeby bylo dobrze. Ja tez nie raz mialam takiego stracha czy jeszcze jest tam mis moj. I jest do dzis. Oszczedzaj sie. Ja moge ci wyslac luteine jesli chcesz tylko dawaj cynka na priva. Poczekaj z tym ginem moze do konca tygodnia. Chociaz wiem ze to nie lekko bo ja co chwile do mojego lecialam.
reklama
Jugosława
Fanka BB :)
julia: to musimy znaleźć lepszy czas na wspólną herbatkę Spokojnej nocki dla was
tinuś: &&&&& za twój ostatni egzamin Jak się czujesz? Pewnie ciężej egzaminy się zdaje jak w brzuszku mieszka fasolka? Jak koncentracja? Odpoczywaj zatem i się regeneruj My też się steskniłyśmy
jołasia: mam nadzieję, że mimo wszystko fasolka przetrwała. Życze ci tego z całego serducha! Trzymaj sie i koniecznie odwiedź lekarza. Plamienia nie muszą oznaczać najgorszego ze scenariuszy, a na pewno wymagają konsultacji.
anula: &&&&&&&&&&&&&&& wciąż zaciśnięte A co tam u twojego psa? Strasznie lubie historie, które o nim opowiadasz To musi być ciekawy zwierzak
aschlee: co tam u ciebie? Jak samopoczucie?
smerfik: kciuki za jutrzejszą powtórną betę &&&&&& za piękny przyrost Jak się dzisiaj czujesz?
missiiss: zniknęłaś na trochę jednak? Mam nadzieję, że dobrze się czujesz i w miarę ok jest między tobą a twoim chłopem. Jak te krosteczki? Znikają? Tulam.
melka: jak tam po owulacji? Jak się czujesz?
wątpliwości: hop hop, jak tam ślubna gorączka? Co ostatnio załatwialiście? Na jakim etapie są przygotowania?
A ja zrobiłam pizzę. Wyszła wyśmienita (nie żebym się chwaliła ).
Zostało jeszcze trochę drożdży to będą akurat na pączki, tylko marmoladę twardą muszę kupić.
Dobrej nocki! Kolorowych snów
tinuś: &&&&& za twój ostatni egzamin Jak się czujesz? Pewnie ciężej egzaminy się zdaje jak w brzuszku mieszka fasolka? Jak koncentracja? Odpoczywaj zatem i się regeneruj My też się steskniłyśmy
jołasia: mam nadzieję, że mimo wszystko fasolka przetrwała. Życze ci tego z całego serducha! Trzymaj sie i koniecznie odwiedź lekarza. Plamienia nie muszą oznaczać najgorszego ze scenariuszy, a na pewno wymagają konsultacji.
anula: &&&&&&&&&&&&&&& wciąż zaciśnięte A co tam u twojego psa? Strasznie lubie historie, które o nim opowiadasz To musi być ciekawy zwierzak
aschlee: co tam u ciebie? Jak samopoczucie?
smerfik: kciuki za jutrzejszą powtórną betę &&&&&& za piękny przyrost Jak się dzisiaj czujesz?
missiiss: zniknęłaś na trochę jednak? Mam nadzieję, że dobrze się czujesz i w miarę ok jest między tobą a twoim chłopem. Jak te krosteczki? Znikają? Tulam.
melka: jak tam po owulacji? Jak się czujesz?
wątpliwości: hop hop, jak tam ślubna gorączka? Co ostatnio załatwialiście? Na jakim etapie są przygotowania?
A ja zrobiłam pizzę. Wyszła wyśmienita (nie żebym się chwaliła ).
Zostało jeszcze trochę drożdży to będą akurat na pączki, tylko marmoladę twardą muszę kupić.
Dobrej nocki! Kolorowych snów
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Swoja droga tak patrze na tego mojego psiutka i odrazu widac po nim ze to lobuz ;-)Jugoslawa nie wiem czemu fotka bokiem sie wróciła ale jest ...
Ja z mlodym w sobotę robiłam pizze ....
Jutro bal przebierancow,będzie Batman ;-)
Dziś na zebraniu jak siedziałam w tej mikronowej ławeczce to prawy jajnik strasznie dawal o sobie znać potem brzucho bolal jakbym miala ostrą @ ...ale przeszlo .... zapodam na noc chyba magnez .... bo nic nie mam ... ale w sumie już cisza i spokój ...
Jugosława
Fanka BB :)
anula: imię pieska pasuje do charakteru Ale czadowy! Normalnie aniołek z zadziorem takim zagadkowym A co w nim drzemie Cudo Ślicznie zapozował. Ooo batman Jak rozumiem obowiązkowa peleryna i maska? Poszłabym chętnie na taki bal...znaczy dla dorosłych oczywiście Może jakoś ściśnięta byłaś w tej ławce stąd jajnik się odezwał? Zdecydowanie aż się prosi o powtórny teścior
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hehe noo Riko pasuje .... ogólne to wesoły jest z każdym się wita .... jak biega to jak kon podskakuje .....
A batman ma hmm peleryne z takim kapturkiem na głowę i jest maska czarne spodnie i bluzka .... no i dziecko szczesliwe .... zasypiam właśnie z nim bo prosil ... bo przecież ciągle zasnąć nie moze ....
Miss hop hop ?
Blair a ty jutro wizyte masz nie ? Czekam z niecierpliwością ;-)
A batman ma hmm peleryne z takim kapturkiem na głowę i jest maska czarne spodnie i bluzka .... no i dziecko szczesliwe .... zasypiam właśnie z nim bo prosil ... bo przecież ciągle zasnąć nie moze ....
Miss hop hop ?
Blair a ty jutro wizyte masz nie ? Czekam z niecierpliwością ;-)
reklama
jołasia, uważaj na siebie, życzę szczęścia, wszystko będzie dobrze..
anula, hah piesio śliczny, ale faktycznie widać, że łobuzek
Jugosława, ja też się Was posłuchałam i mężu zrobił pizze, ale.. nie wyszła
Mnie choróbsko rozbiera, ale mam zamiar się nie dać ;p Piję lipę z miodem na okrągło, wypiłabym theraflu, ale jak widzę tą chemię wypisaną to mi się odechciewa
anula, hah piesio śliczny, ale faktycznie widać, że łobuzek
Jugosława, ja też się Was posłuchałam i mężu zrobił pizze, ale.. nie wyszła
Mnie choróbsko rozbiera, ale mam zamiar się nie dać ;p Piję lipę z miodem na okrągło, wypiłabym theraflu, ale jak widzę tą chemię wypisaną to mi się odechciewa