reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

anula: hahaha myślałam, że "szogun" to psiaka imię :D Ale riko też pasuje, bo jest takie dynamiczne :) Pocieszna istota :) A dziecko pewnie się będzie super prezentowało w kostiumie. Mam nadzieję, że z czasem zacznie sam zasypiać. Teraz i dzień dłuższy, więc więcej światła, mniej mrocznie się będzie robić, może to pomoże.

moniusia: hihihi a co nie wyszło? Ciasto? Może coś z drożdżami było nie tak? Mnie czasem mniej lub bardziej wyrasta, w zależności od kondycji drożdży. Zdrowiej szybciutko, nie daj się przeziębieniu. Herbata z miodem działa cuda :)

Ostatnia edycja:
reklama
Moniusia nie daj się .... kuruj się kochana ;-) bo człowiek chory to taki rozlazly i bezużyteczny ;-)

Jugoslawa zobaczymy jutro ....

Kurcze oko mi się zamyka .... spadam spać .... kolorowych

Jugosława, tak ciasto właśnie ostatnio wyszło mu super, a dziś cieniutkie :) ale zjadliwa, to najważniejsze :))

No ja też spadam, bo coraz gorzej, jeszcze poczytałam na wieczorną lekturę szczęśliwe posty z forów o braniu hormonów tarczycy i błyskawicznym zajściu w ciążę i wmawiam sobie, że jest to możliwe ;p

Dobranoc :*

Tinus super, ze napisalas, zagladaj czesciej kochana, kciuki za wyniki egzaminow:-)

Jolasia trzymaj się tam kochana, na pewno wszystko jest dobrze, idz jutro do lekarza i kciuki trzymam za fasolka:tak:

Missiiss kochana hop hop? Jak się czujesz?

Anula Twój psiak jest niesamowity, sliczny jest, kocham psy. Powodzenia dla synka na balu przebierańców, batman to super pomysl. Kciuki za powtorny tescik;-)

Moniusia zdrowka kochana, ja tez się kuruje heh. A szybkiego zaciążenia Ci zycze kochana;-)

Julia milego poranka w pracy:-)

Tez uciekam spac, mialam ciezki dzien w pracy i jutro tez sie taki zapowiada heh.

Dobranoc :-)

Dzień dobry ...
Witam sie pierwsza ...
Dzisiaj wzielam sobie wolne bo musze załatwić to i owo ... no i z własnej woli wstalam przed 7 ... grr

Sen mialam .... ze zrobilam test a tam ładne 2 tluste krechy .... chyba proroczy ;-)

Kawusia ?

reklama
Do góry