reklama
Jolasia trzymam kciuki. Ja plamilam dlugo kilka tygodni. Zawsze bylo gorzej jak musialam wyjsc z lozka. A moze to nie zatoki tylko alergia? W styczniu i lutym pyki leszczyna i olcha i tez jestem juz zasmarkana od 2 tygodni. Antybiotyk na to nje pomoze.
Trzymam kciuki i bede tu zagladac po najnowsze wiesci.
Anula &&&
Przesyłam fluidy! Bierzcie ile chcecie za 6 dni juz je zgarnie ktos inny ;-)
Trzymam kciuki i bede tu zagladac po najnowsze wiesci.
Anula &&&
Przesyłam fluidy! Bierzcie ile chcecie za 6 dni juz je zgarnie ktos inny ;-)
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Asiu, - no właśnie, ja plamię jak pójdę do wc na coś większego albo wczoraj ały dzień nic dopiero jak nachodziłam się w kuchni.
Alergia też może być ale zapchacło zatoli bo nie mam w ogóle ani kszty węchu. No i traadycujny ucisk na czole.
Alergia też może być ale zapchacło zatoli bo nie mam w ogóle ani kszty węchu. No i traadycujny ucisk na czole.
No Jolasia to tradycyjna alergia ja bym odstawila antybiotyk i kupila homeopatie na oczyszczenie zatok. Sinupret i sinuspax i bedziesz smarkac. Badz ostrozna i postaraj sie nie prowadzic auta bo wtedy te miesnie na doke wszystkie dzialaja od pedalow dla mnie to bylo najgorsze jak musialam sama gdziesz jechac potem bolal mnie brzuch bardzo i mocno plamilam. Bierzesz luteine? Jak mocniej plamilam to wkladalam sobie dodatkowa porcje lutki. A jak jeszcze mocno brzuch bolal to gin kazal nawet 3 nospy forte na raz brac. Na haju bylam ale bralam. Bedzie dobrze! Trzymam kciuki z calej sily. Mysl pozytywnie!!!!
A bierzcie dziewczyny :-) w 9 mies jest juz ich tyle ze wystarczy dla wszystkich ;-)
No jak sie czuje hmm niby okej ale jednak ciezko, bola nogi, biodra itp. Generalnie mam nadzieje ze ten tydzien bedzie super bo tez jestem juz nastawiona. W zeszlym czulam sie fatalnie bo liczylam na to ze samo sie rozkreci ale niepotrzebnie sobie wkrecalam. Maly grzmot jak sie wypnie to oczy z orbit wychodza a do kruszynek nie nalezy wiec bywa nieprzyjemnie. Odliczam juz dni.
A ty jak sie czujesz. Mnie cycki tak bolaly ze jak tylko o nich myslalam to chcialam je komus w prezencie oddac ;-)
No jak sie czuje hmm niby okej ale jednak ciezko, bola nogi, biodra itp. Generalnie mam nadzieje ze ten tydzien bedzie super bo tez jestem juz nastawiona. W zeszlym czulam sie fatalnie bo liczylam na to ze samo sie rozkreci ale niepotrzebnie sobie wkrecalam. Maly grzmot jak sie wypnie to oczy z orbit wychodza a do kruszynek nie nalezy wiec bywa nieprzyjemnie. Odliczam juz dni.
A ty jak sie czujesz. Mnie cycki tak bolaly ze jak tylko o nich myslalam to chcialam je komus w prezencie oddac ;-)
no tak końcówka to już słodki ciężar trochę ciąży
ja się czuję dobrze, przez ostatnie dni miałam mega mdłości, ale cyce nie dokuczały, teraz zamiana, za dotknięcie sutka, odstrzeliłabym rękę. Ale cieszę się bardzo z tych objawów. Czasem coś pociągnie, albo jajnik zakłuje ale tak ma być, tylko z krzyżem się problemy zaczynają, bo czasami bardzo boli, zwłaszcza po pracy, lekarz mówi żeby się tym nie przejmować. Usg za tydz a ja wariuję czy będzie zarodek, czy będzie serduszko?!
Anula a Ty powtarzasz teścik?
ja się czuję dobrze, przez ostatnie dni miałam mega mdłości, ale cyce nie dokuczały, teraz zamiana, za dotknięcie sutka, odstrzeliłabym rękę. Ale cieszę się bardzo z tych objawów. Czasem coś pociągnie, albo jajnik zakłuje ale tak ma być, tylko z krzyżem się problemy zaczynają, bo czasami bardzo boli, zwłaszcza po pracy, lekarz mówi żeby się tym nie przejmować. Usg za tydz a ja wariuję czy będzie zarodek, czy będzie serduszko?!
Anula a Ty powtarzasz teścik?
Jugosława
Fanka BB :)
Dzień dobry,
jazza: ja uwielbiam mleczko kokosowe w daniach Pycha! Nadaje takiego specyficznego charakteru Zdrówka ci życze, żeby przeziębienie przeszło szybciutko. Hihi widzę, że śnieg dał ci popalić
anula: oj te poniedziałki :/
jołasia: powodzenia na wizycie Życzę ci, żeby wszystko było dobrze
asia: zabieram troszkę fluidów Dziękuję Pomyślnego rozwiązania Te ostatnie chwile przed porodem to potrafią dac w kość Faaaajnie już niedługo przytulisz swoje maleństwo
lux: gratuluję podwyżki Dobra wiadomośc tak na początek tygodnia
Znajomi wyjechali, a teraz powrót do rzeczywistości, więc idealnie się składa, że to poniedziałek
Cóż więcej...pogoda nadal do kitu, bo od rana mży :/ Dobrze, że w miarę ciepło, bo +5 stopni.
Coś mnie w nosi kręci, katar lekki mam, pewnie od tych wiatrów co w weekend dały czadu. Muszę sinupret kupić i oczyścić zatoki.
Udanego dnia
jazza: ja uwielbiam mleczko kokosowe w daniach Pycha! Nadaje takiego specyficznego charakteru Zdrówka ci życze, żeby przeziębienie przeszło szybciutko. Hihi widzę, że śnieg dał ci popalić
anula: oj te poniedziałki :/
jołasia: powodzenia na wizycie Życzę ci, żeby wszystko było dobrze
asia: zabieram troszkę fluidów Dziękuję Pomyślnego rozwiązania Te ostatnie chwile przed porodem to potrafią dac w kość Faaaajnie już niedługo przytulisz swoje maleństwo
lux: gratuluję podwyżki Dobra wiadomośc tak na początek tygodnia
Znajomi wyjechali, a teraz powrót do rzeczywistości, więc idealnie się składa, że to poniedziałek
Cóż więcej...pogoda nadal do kitu, bo od rana mży :/ Dobrze, że w miarę ciepło, bo +5 stopni.
Coś mnie w nosi kręci, katar lekki mam, pewnie od tych wiatrów co w weekend dały czadu. Muszę sinupret kupić i oczyścić zatoki.
Udanego dnia
reklama