reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jolasia trzymam kciuki. Ja plamilam dlugo kilka tygodni. Zawsze bylo gorzej jak musialam wyjsc z lozka. A moze to nie zatoki tylko alergia? W styczniu i lutym pyki leszczyna i olcha i tez jestem juz zasmarkana od 2 tygodni. Antybiotyk na to nje pomoze.
Trzymam kciuki i bede tu zagladac po najnowsze wiesci.

Anula &&&

Przesyłam fluidy! Bierzcie ile chcecie za 6 dni juz je zgarnie ktos inny ;-)

Asiu, - no właśnie, ja plamię jak pójdę do wc na coś większego albo wczoraj ały dzień nic dopiero jak nachodziłam się w kuchni.
Alergia też może być ale zapchacło zatoli bo nie mam w ogóle ani kszty węchu. No i traadycujny ucisk na czole.

No Jolasia to tradycyjna alergia ja bym odstawila antybiotyk i kupila homeopatie na oczyszczenie zatok. Sinupret i sinuspax i bedziesz smarkac. Badz ostrozna i postaraj sie nie prowadzic auta bo wtedy te miesnie na doke wszystkie dzialaja od pedalow dla mnie to bylo najgorsze jak musialam sama gdziesz jechac potem bolal mnie brzuch bardzo i mocno plamilam. Bierzesz luteine? Jak mocniej plamilam to wkladalam sobie dodatkowa porcje lutki. A jak jeszcze mocno brzuch bolal to gin kazal nawet 3 nospy forte na raz brac. Na haju bylam ale bralam. Bedzie dobrze! Trzymam kciuki z calej sily. Mysl pozytywnie!!!!

Asiula Ty już tylko 6 dni i będziesz miała Niunia na rękach!!! ale minęło szybko :D Kochana ja za 6 dni zgarniam fluidki na pierwsze usg :D
Jak się czujesz?

Lux super! gratki :)

A bierzcie dziewczyny :-) w 9 mies jest juz ich tyle ze wystarczy dla wszystkich ;-)
No jak sie czuje hmm niby okej ale jednak ciezko, bola nogi, biodra itp. Generalnie mam nadzieje ze ten tydzien bedzie super bo tez jestem juz nastawiona. W zeszlym czulam sie fatalnie bo liczylam na to ze samo sie rozkreci ale niepotrzebnie sobie wkrecalam. Maly grzmot jak sie wypnie to oczy z orbit wychodza a do kruszynek nie nalezy wiec bywa nieprzyjemnie. Odliczam juz dni.
A ty jak sie czujesz. Mnie cycki tak bolaly ze jak tylko o nich myslalam to chcialam je komus w prezencie oddac ;-)

no tak końcówka to już słodki ciężar trochę ciąży :p
ja się czuję dobrze, przez ostatnie dni miałam mega mdłości, ale cyce nie dokuczały, teraz zamiana, za dotknięcie sutka, odstrzeliłabym rękę. Ale cieszę się bardzo z tych objawów. Czasem coś pociągnie, albo jajnik zakłuje ale tak ma być, tylko z krzyżem się problemy zaczynają, bo czasami bardzo boli, zwłaszcza po pracy, lekarz mówi żeby się tym nie przejmować. Usg za tydz a ja wariuję czy będzie zarodek, czy będzie serduszko?!

Anula a Ty powtarzasz teścik?

Dzień dobry,

jazza:
ja uwielbiam mleczko kokosowe w daniach :) Pycha! Nadaje takiego specyficznego charakteru :) Zdrówka ci życze, żeby przeziębienie przeszło szybciutko. Hihi widzę, że śnieg dał ci popalić :)

anula: oj te poniedziałki :/

jołasia: powodzenia na wizycie :) Życzę ci, żeby wszystko było dobrze :)

asia: zabieram troszkę fluidów :D:D:D Dziękuję :D Pomyślnego rozwiązania :) Te ostatnie chwile przed porodem to potrafią dac w kość :( Faaaajnie już niedługo przytulisz swoje maleństwo :)

lux: gratuluję podwyżki :D Dobra wiadomośc tak na początek tygodnia :D

Znajomi wyjechali, a teraz powrót do rzeczywistości, więc idealnie się składa, że to poniedziałek :)
Cóż więcej...pogoda nadal do kitu, bo od rana mży :/ Dobrze, że w miarę ciepło, bo +5 stopni.
Coś mnie w nosi kręci, katar lekki mam, pewnie od tych wiatrów co w weekend dały czadu. Muszę sinupret kupić i oczyścić zatoki.

Udanego dnia :)

reklama
Do góry