reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej ;)
Smerfik to jest jak najbardziej normalne, ja tez tak świętowałam ;p najpierw miałam sporo objawów, pozniej wszystko ustało, cyce nie bolały, ani brzuch, mdłości były małe i juz panikowałam ze pewnie juz po wszystkim, na co moja kumpela z pracy "spokojnie, to jest normalne! Ciesz sie ze cię nie boli, jutro bedzie gorzej ;p" i jakos w połowie 6tyg jak mi wszystko wróciło to bym najchętniej z łóżka nie wychodziła. A cyce to nawet w zależności od pory dnia rożnie bolą ;) bedziesz powtarzała betę?

A z tego co pamietam to

Anula po cichu gratuluje i zaciskam kciuki ;)

Julia bardzo mi przykro z powodu Babci [*]

reklama
Anula, gratulacje po cichu! :) :*

julia, przykro mi strasznie, eh.. okropna kolej rzeczy niestety, 3maj się:*****

smerfik, na pewno wszystko jest dobrze i nie musisz się źle czuć, możesz czuć się po prostu normalnie :)))

A ja dzisiaj odpuściłam studia i wybrałam się na zakupki :) dziś działamy, bo ciekawie było na dole;p Wiem, że nie ma co się łudzić, ale próbować szczęścia trzeba :)

Julia już opanowałam swoje emocje;D Nie no baba w ciąży ;D hahaha

Blair masz racje w zależnosci od dnia i od pory dnia.... ehhh ... wczoraj naprawde miałam tragiczne samopoczucie i przygotowałam się że dzisiaj też tak będzie .. a dzisiaj cyce bola ale nie tak jak wczoraj , brzuch troche pobolewał okresowo , ale też nie tak jak wczoraj i od razu sie włączył alarm...ale spoko cycki znowu bolą tak jak bolały, brzuch wzdęty jak na wieczór przystalo..... hehe..bete powtarzam;D we wtorek.... Blair TY trafiasz na wrzesniowki? Czy pazdziernik ?

anula: będzie dobrze :) Tyle kciuków zaciśniętych, nie ma innej opcji :)

lux: wybaczyłaś mu już? :) Czy jeszcze bierzesz na przeczekanie ? :D

smerfik: nie musisz się ciągle źle czuć :) Powinnaś się cieszyć, że nie masz ciągle złego samopoczucia :) Wiadomo, że na początku człowiek "głupieje", ale to normalne :D

moniusia: zawsze jest nadzieja :) Tyle pozytywnych historii słyszałam, że wiem, iż wszystko jets możliwe. Nigdy nic nie wiadomo :)

Pogoda dała dzisiaj popalić :/ No koszmar jakiś. Nie dość, że zimno okropnie to jeszcze padał śnieg na zmianę z gradem :|
Spokojnej nocy :)

Moniusia to &&&& za owocne staranka ;)

Smerfik mnie ostatnio cyce nie bolały kilka dni i sie martwiłam, ale dzis dały czadu ;) termin mam na 02.10 ;) ale zobaczymy co bedzie po usg ;)

Blair nie przejmuj się tymi nie bolącymi cycami i brakiem objawów ... to zupełnie normalne... że raz są raz ich nie ma...
Mój lekarz mówi że jak ma być dzieciątko to żadna siła mu w tym nie przeszkodzi żeby ciążę utrzymać bo ja tak panikowałam po tym poronieniu że myślałam że w biały kaftan mnie zawiną ale już jest ok czego Tobie i innym dziewczynom również życzę :* :tak:

Smerfik będzie dobrze mnie w 1 ciazy wogole cyc nie bolal nic a nic ... to było mega dziwne ....

Dzis zaczol na maxa boleć ale nie caly tylko tak hmm po bokach,zapodalam kapiel,zdjelam stanik i jest ok ....

Blair juz się nie moge doczekać twego usg ....

Moniusia Powodzenia ;-)

Czytalam na staraczkach 2015 ze Jolasia ma ładna bete a do nas chyba nie zaglada albo mi umknelo ....

Miss jak się czujesz?

Jula teraz ta karpatka mi tak śmierdzi w lodówce ze wykorkuje ....

My juz gotowi na rozpoczęcie nowego tygodnia .... wszystko przygotowanie .... oby tylko ten tydzień żadnych negatywbych niespodzianek nie przyniósł ....

Anula no kochana ja już po cichu gratuluje hihi:-)

Smerfik Ty się niczym nie przejmuj, ze raz boli raz nie, pamiętam jeszcze moje objawy sprzed kilku lat kiedy zaszlam w ciaze, mdłości raz były silne, innym razem ich nie było, piersi bolały bardzo a innym razem mniej, jednego dnia była energia, drugiego bym tylko spala, co prawda nie miałam dużego doświadczenia w tej kwestii, ale to akurat pamiętam. I nie martw się, ze panikujesz, ja po tamtym poronieniu wiem, ze jak zajde to będę panikowac i wtedy będę się wsłuchiwać w siebie bardzo, bo to normalne jak się ma takie doświadczenia:tak:

Lux chlopy już takie sa, ze jednego dnia do rany przyloz, a drugiego nabroja, ale wazne, ze przepraszaja. Mój za to dzis kochany i troskliwy:-D

Moniusia oj tam kochana ja trzymam kciuki, a noz widelec będzie niespodzianka, czego Ci zycze:-)

Jugoslawa kochana u nad tez dzis pogoda taka była, masakra. A suszone pomidory tez uwielbiam zwłaszcza w zalewie hehe. I dzis pierwszy raz dodalam mleczka kokosowego do sosu i kurczaka i powiem szczerze, ze miodzie wyszlo:-D.

Jolasia zajrzyj do nas kochana, bo z tego c widze na drugim watku to wszytsko idzie ku dobremu:*

A ja dzis borykam się z przeziębieniem, gardlo mnie pobolewa i w ogóle czuje jakies takie osłabienie. No i cycki mnie bola chyba na @...i jestem troche rozdrazniona.. no i wywaliłam się dzis na śniegu.. i tylek i reka pobolewaja… hehe normalnie czad, poszlam na dwor po psa i tak raptownie wykonałam ruch, ze się wyrąbałam na tym śniegu:-D.

Ogladmay film „diabel ubiera się u prady” ochota mnie naszla, a M towarzysz. No i herbatke z cytrynka i miodem mi zrobil.:-D

Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dorwałam M laptopa :-)

Na tablecie ciężko jakoś to wszystko się przewija że nawet nieraz nie czytam co pisały. denerwuje mnie zmienianie stron na nim.

Tk @ brak, temp dziś również 37. Z jednej strony dobrze, z drugiej może oznaczać ze progesteronu to ja nie mam za wysokiego. Tyle a tyle że się utrzymuje jako tako. Plamienia czasami wczoraj dały znać o sobie a raczej śluz zabarwiony krwią lub nitki krwi albo taki żółtawo pomarańczowy. Żadnych objawów, no może poza tym, że wczoraj raz mnie coś zamdliło i dzisiaj rano jak M wyszedł do pracy poszłam po miskę do łazienki, bo tak mdliło, podchodziło, że bałam sie że nie zdążę z łóżka wyjść.
Ale ja biorę antybiotyk więc różnie to może być.
No i głód mnie nie opuszcza.
Czytałam też że w ciąży problemy z zatokami to normalne że mogą wystąpi. Błony śluzowe są bardziej nabrzmiałe, przekrwione co sprzyja nagromadzaniu wydzieliny i rozwojowi bakterii. A biorę antybiotyk to powinno przechodzić ale nie chce.
Wczoraj w nocy wstawałam jeść bo tak mi żołądek i kiszki grały, że jak obudziłam się to nie mogłam zasnąć.

Dziś muszę wyjść z domu, mam nadzieję że krótka bieganina nie zaszkodzi.

Wizyta jutro.

Do góry