reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzień dobry Kochane :* wróciłam z pracy koło północy. Teraz wstawiłam rosół i będę robić lane kluski. Ogólnie to moja @ daje mi popalic, boli i boli, jestem na lekach. Miss, no udało mi się ustawić, po prostu musiałam wejść tam w ta edycję, wcześniej nie chciało mi się to otworzyć. Julia, ja też nie lubilam nocek, to najgorsza zmiana! Jazza, to fajnie, że rozmowa o pracę udana, oby do przodu. Smerfik, trzymam kciuki, mocno! Akatsuki trzymam kciuki, by wyjaśniło się co Ci dolega i byś mogła wrócić do starań. Aschlee jak tam @? Boli? Boże dziewczyny, chce spaaać.

Lux kochana na szczescie nie bylo zle najgorsze poltorej dnia teraz juz powoli sie konczy wiec jest ok :)
Trzymam kciuki zeby i Tobie szybko odpuscila zebys duzo tabletek nie musiala brac.
Nie mozesz jeszcze troche pospac?co tak wczas wstalas?

Aschlee
Bo my tu po to jestesmy :-) swoja droga to mile takie ze w sumie sie na oczy nie widzialysmy wszystkie a potrafimy tak otwarcie rozmawiac i wspierac sie tak jak czasem prawdziwa znajoma nie potrafilaby np. :-)

Julcia
Bedzie git zobaczysz. Choc te lewe jajniki to takie uparte... ja lece ja jednym silniku juz 3 cia ciaze. Tamten spi albo zdechl :p a kij mu w oko tylko u ciebie szkoda ze to daje szanse raz na dwa miechy. Ale trzeba byc dobrej mysli ze jasnie pan sie obudzi :-)

Jazza
To teraz *&&&& trzymamy za pozytywna odpowiedz :-) ciuchami to sie nie jaram odkat gruba jestem :p ale jak schudne di wymarzonych 65 kg to oj wsystkie sukienki beda moje :-D co do frytek to chyba jutro se zrobie bo mi ochoty narobilyscie ;-):p a ketchup i musztarde to moge z samym chlebem jesc :-D

Smerfik
Fajnie ze cos sie tworzy :-) ja mam kapitalny remon wszystkiego bo nie mielismy swojego mieszkania a teraz robimy :-) nawet sciany stawialismy dzialowe z suporexu:-) czuje sie dzis ciut wypruta po wczorajszym ale jest chyba ok dziekuje :-) moze przed wigilia sie dowiem kto tam siedzi choc nie wiem czy konus laskawie w szpitalu bedzie sie chcialo pidgladnac. trzymaj sie tam i &&^ za egzamin :-)

Lux
Oby @ odpuscila juz!

Jugoslawa
Jak tam na froncie?:-)

Zouza, anulcia, watpliwosci hop hop?:-)

Znowu tak dużo napisałyście :D
oczywiście, byłam w aptece, ale o testach owu zapomniałam! wrr... nie wiecie, czy można je kupić w Rossmannie?
jazza, super, że jesteś zadowolona z rozmowy :)
gdzie jest Jugosława?
u nas wczorajszy wieczór bardzo udany, nieoczekiwanie poszliśmy wcześniej spać ;)

Lux
No z tym doopskiem to fakt ;-) moje doopsko narazie schudlo 2 kg wiec moge odrobic straty. Daje sobie czas do konca roku oby nie szybciej :p

Noelka
Mozna i sa tansze o wiellleee!:-) w moim sa fajne niemieckie niebieskie plytkowe :-)

reklama
Do góry