reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee
Pomylilam?? Eee mowilas ze w tym tygodniu bedziesz cos woedziala co z tymi badaniami na zespol antyfosfolipidowy:-) nie no zmienilas avatar ale to o Ciebie chodzilo no nie?? Ty masz ta opprna lekarke i problem z refundacja gdyby co clexane (heparyny)... czy naprawde jestem juz az tak zakreconao_O

Julcia
Zrobie fote pudelka pozniej ja mam 900wat. Troche ponad 700 zl dalam. I przepis na piernoczki tez wieczorkiem obiecuje :-) no to kciuki zaciskam za lewego jajnika:-)

Lux
Dokladnie tam w panelu uzytkownika czy tam moj profil klikasz i tam po lewej jest edytuj sygnature to na suwaczki i powinno byc tez awatar :-)

Mychunia
Ja jeszcze nie uzywalam ale z tego co patrzylam to tam nawet ksztalty piernikow mozna wykraiwac ;-) tylko trzeba nakladki specjalne bo ja mam wersje bez maszynki do miesa i bez piernikowania:-)

reklama
Missiiss kochana tak o mnie przepraszam ale dzis juz z nerwow i tego latania nie mysle hihi tak w tym tygoniu 27 mam wizyte i wszystko bede wiedziala:)
Mam nadzieje ze sie uda tez to zalatwic pozytywnie :tak:
Aczkolwiek boje sie zeby zas nie uslyszec ze to tylko w przypadkach zagrazajacych zyciu...

Obiecalam fotke corki sukienki;-)

Aschlee i jak decyzja podjeta?

Jazza czekamy na wiesci;-)

Miss to super sprawa ten robot;-) od jutra zaczynam zbierac kase na to;-)

Załączniki

• 1416937963792.jpg
    1416937963792.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 47
Missiiss kochana kurcze nawet nie wiesz jak mi milo po tym co napisalas :tak: serio jestescie jednymi z bardzo nielicznych osob z ktorymi moge pogadac o problemch i uzyskac tak duze wsparcie.Dziekuje Wam :tak:

Julia super sukienka jak dla malej ksiezniczki:tak: jak chodzi o decyzje to tak nie do konca.Sama nie wiem szczerze co najlepiej zrobic.Czas mi sie konczy wiec cos w koncu zdecydowac trzeba.

Ostatnia edycja:
missis ja mam tylko z maszynką do mięsa, a jeśli mogę coś doradzić to nie kupuj nakładki do krojenia ziemniaków na frytki, bo niszczy ziemniaki, a frytki są nierówne....

reklama
Do góry