reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jugoslawa
No wlasnie mnie listopad zawsze przerazal:-( do bani miesiac... normalnie tak sie wkurzylam ze mnie az brzuch boli...a o grudniu to nawet boje sie myslec. Nam kase daja przed wigilia dzien ale kup wszystko dzien przed... ide chyba sie przewietrzyc bo zaraz wybuchne...

Lux
No dokladnie. Eh w tak duzej firmie pracuje i mnie wkurzaja co miesiac odkat na l4 jestem... ale byle do grudnia konca. Od stycznia bede brac l4 od poczatku do konca miesiaca. I mam nadzieje ze uda mi sie z wlasna dzialalnoscia po macierzynskim. Musze to dobrze przemyslec.

Dobra dziewczynki ide na dwor troche. Mialam sie brac za ozdoby te co kupilam wtedy ale nawet weny juz nie mam. Wpadne wieczorkiem z przepisem pierniczki.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
lux: no powiem ci, że dawno się tak nie przestraszyłam jak wczoraj :/ Na szczęście minęło. Zobaczymy jak będzie dalej...Swoją drogą nie sądziłam, że @ po duphastonie mogą być tak bolesne :/

Miss, no nam było ciężko gdy tylko z jednej pensji Tomka żyliśmy. A teraz ja pracuje, on, no i Tomek złapał jesienią fuche. Także wyszliśmy na prosta. Mój brat i bratowa mieli dużo kasy, ale ich sklep zaczął przynosić straty, a on wrócił pracować do taty. I co? Zobaczyli jak to jest, od pierwszego do pierwszego. Jugosława, no moje @ po stracie dziecka były fajne, lekkie itp. A teraz? Horror :( a ja słyszałam kiedyś, że po dupku @ mogą być mocniejsze.

Jugosława, współczuję przejść... Cieszę się, że już wszystko dobrze!

Missiiss
, to lipa z tą wypłatą :/ szkoda, że od razu Ci nie powiedzieli, jak to jest rozliczane

Dzień dobry kobietki ;)

Ale mnie cycki bolą już z 1,5 tygodnia, nigdy mnie tak nie bolały ;/ chyba @ przyjdzie wcześniej..

Wykupiłam dzisiaj globulki dopochwowe jakieś co mi gin przepisał po nich miałam się zgłosić na cytologię. Chciałam się wstrzymać po @, ale na ulotce jest napisane, że działa miejscowo i nie szkodzi ciąży jakby coś, więc chyba wezmę od dzisiaj, pewnie i tak przylezie.. :(

Poprawiłam sobie wczoraj humor - kupiłam torebesię i płaszczyk, a co to też się pracuję :) mimo tego, że ledwo zipiemy tak samo jak Wy tu piszecie listopad straszny - tu opony zimowe trzeba kupić, tu chrzestną w grudniu będę, trzeba odłożyć, eh.. ale nic to ;)

Ojjj tak apropo forum, ja właściwie tylko Wam mogę się wygadać, tylko Wy mnie rozumiecie tak naprawdę, bo wiecie jak to jest ;)

`

Ostatnia edycja:
No dobra juz nie truje. Przeszlo mi troche... damy rade jakos.
Noelka
No szkoda bo bym wiedziala. Ale od stycznia bede brala nornalnie juz.

Moniusia
&&& zeby to nie na @;-)

Odkopalam przepis na pierniki wroce z dworu to wkleje :-)

Za chwilę usne :/ Tomek już jedzie do pracy, a mnie czeka sprzątanie. Poszedł kupić mi drożdzowke do sklepu :D mniam mniam. Noelka bez różnicy, o której go zrobisz.

hej dziewczyny :tak:

my po wizycie u pediatry ;-) mały waży już 3650 g, wszystkie odruchy ma prawidłowe :-D mogę go dokarmiać mlekiem modyfikowanym, bo widocznie mój pokarm nie jest tak treściwy jak powinien.... :szok:

jugosława
zdrówka :tak:

missis
współczuję :-(

reklama
Do góry