reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzień dobry Kochane :* wróciłam z pracy koło północy. Teraz wstawiłam rosół i będę robić lane kluski. Ogólnie to moja @ daje mi popalic, boli i boli, jestem na lekach. Miss, no udało mi się ustawić, po prostu musiałam wejść tam w ta edycję, wcześniej nie chciało mi się to otworzyć. Julia, ja też nie lubilam nocek, to najgorsza zmiana! Jazza, to fajnie, że rozmowa o pracę udana, oby do przodu. Smerfik, trzymam kciuki, mocno! Akatsuki trzymam kciuki, by wyjaśniło się co Ci dolega i byś mogła wrócić do starań. Aschlee jak tam @? Boli? Boże dziewczyny, chce spaaać.

Lux kochana na szczescie nie bylo zle najgorsze poltorej dnia teraz juz powoli sie konczy wiec jest ok :)
Trzymam kciuki zeby i Tobie szybko odpuscila zebys duzo tabletek nie musiala brac.
Nie mozesz jeszcze troche pospac?co tak wczas wstalas?

Aschlee
Bo my tu po to jestesmy :-) swoja droga to mile takie ze w sumie sie na oczy nie widzialysmy wszystkie a potrafimy tak otwarcie rozmawiac i wspierac sie tak jak czasem prawdziwa znajoma nie potrafilaby np. :-)

Julcia
Bedzie git zobaczysz. Choc te lewe jajniki to takie uparte... ja lece ja jednym silniku juz 3 cia ciaze. Tamten spi albo zdechl :p a kij mu w oko tylko u ciebie szkoda ze to daje szanse raz na dwa miechy. Ale trzeba byc dobrej mysli ze jasnie pan sie obudzi :-)

Jazza
To teraz *&&&& trzymamy za pozytywna odpowiedz :-) ciuchami to sie nie jaram odkat gruba jestem :p ale jak schudne di wymarzonych 65 kg to oj wsystkie sukienki beda moje :-D co do frytek to chyba jutro se zrobie bo mi ochoty narobilyscie ;-):p a ketchup i musztarde to moge z samym chlebem jesc :-D

Smerfik
Fajnie ze cos sie tworzy :-) ja mam kapitalny remon wszystkiego bo nie mielismy swojego mieszkania a teraz robimy :-) nawet sciany stawialismy dzialowe z suporexu:-) czuje sie dzis ciut wypruta po wczorajszym ale jest chyba ok dziekuje :-) moze przed wigilia sie dowiem kto tam siedzi choc nie wiem czy konus laskawie w szpitalu bedzie sie chcialo pidgladnac. trzymaj sie tam i &&^ za egzamin :-)

Lux
Oby @ odpuscila juz!

Jugoslawa
Jak tam na froncie?:-)

Zouza, anulcia, watpliwosci hop hop?:-)

Znowu tak dużo napisałyście :D
oczywiście, byłam w aptece, ale o testach owu zapomniałam! wrr... nie wiecie, czy można je kupić w Rossmannie?
jazza, super, że jesteś zadowolona z rozmowy :)
gdzie jest Jugosława?
u nas wczorajszy wieczór bardzo udany, nieoczekiwanie poszliśmy wcześniej spać ;)

Lux
No z tym doopskiem to fakt ;-) moje doopsko narazie schudlo 2 kg wiec moge odrobic straty. Daje sobie czas do konca roku oby nie szybciej :p

Noelka
Mozna i sa tansze o wiellleee!:-) w moim sa fajne niemieckie niebieskie plytkowe :-)

reklama
Do góry