reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mychumia
O dzieki za rade choc nie wiem czy jej nie mam w zestawie bo kilka mam ale to chyba tylko do plackow ziemniaczanych i kilka do salatek tych tarcz. Ja w domu mam frytkownice i wiesz ze raz na pol roku -rok robimy frytkio_O niezle nie... jakos tak nie wiem. Tylko szkoda oleju bo tam duza butle trza wlac.

reklama
missis tarcza do placków ziemniaczanych jest rewelacyjna :-D plus tych robotów jest taki, że bardzo cicho chodzą :-) ja sobie kupiłam dodatkowo drugą miskę, bo niektóre ciasta dzieli się na pół i żeby równo było to mam dwie identyczne miski :-D

Mychunia
Ta micha jest super tylko taka ciezka.:-) ale slyszalam ze sama miska to koszt kolo 200 zl.. droga. Juz sie doczekac nie moge az zaczne uzywac :-)

Julcia
A bralas teraz 4 dni po calej przy tym lewym?

Jugoslawa
Ej no jak tam ?:-) moze sprobuj jutro rano po wstaniu tempke zmierzyc. Zobaczysz chociaz w jakiej fazie jestes.

Lux
Widze ze sie udalo awatarek wkleic :-)

Aschlee widzisz dlatego niewarto sie ukrywac z problemami;-)

Miss kochana tak bralam jak piszesz i teraz to byc albo nie byc dla tego jajnika! Bo jak niepojdzie na nim to znaczy ze jest do niczego:/
No ale zobaczymy w piatek...
Na nic sie nie nastawiam...ale jednak przykro bedzie jesli sie potwierdzi ze do dupy on jest...
Zycze ci zdrowej dzidzi i fajnie jakby sie twoje marzenie spelnilo;-)

Dziewczyny dzieki;-)
ja wlasnie jade do pracy:-( niewyspana:/ ehhh musze dac jakos rade!!!!

cześć dziewczynki, wiem że dawno mnie nie było ale jakoś się nie poukładało mi. Byłam dziś u lekarza (nie wiem czy pamiętacie miałam krwawienia po stosunku), wykonano mi komplet badań i podczas badania macicy lekarka wykryła coś, prawdopodobnie cystę. Dostałam skierowanie na USG i zakaz kolejnych prób zaciążenia dopóki sytuacja się nie wyjaśni ...
Tak więc nie wypadam z gry niestety :(

Julia cholercia te nocki.Jak przetrzymujesz? Mnie az skreca na sama mysl.To najgorsza zmiana jaka moze byc :tak: przynajmniej jak dla mnie.

Ostatnia edycja:
Wreszcie kochane mogę do Was zagladnac.;-)

Dziekuje kochane moje za kciuki jesteście wiekie :*

Rozmowa poszla dobrze, coz przynajmniej tak sadze, bo nie popełniłam bledu nigdzie, ale zobaczymy czy mnie zechca. Bardzo mila ta prezes byla, szyka kogos wypisz wymaluj jak ja i byla pod wrazeniem rozmowy, mojego angielskiego, chociaz po pobycie w stanach mowie czasem slangiem i wszystkie zadania wykonalam i naprawde bylo dobrze. Byloby to o wiele samodzielneijsze stanowisko jakie mam teraz, bo mialabym wieksze pole do popisu i przede wszystkim mozliwosc awansu. Po prostu musze zmienic ta robote, bo zwariuje:-D.

Jugoslawa kochana dziekuje :* w tej robocie to ja się nigdy nie nudze heheh,:-D mój M tez mi przypomina o odpoczynku, ale ja jestem niereformowalna i zasuwam jak maly parowozik czasami, ale obiecuje poprawe, w ciazy będę lezec do gory brzusiem. Ja się za bardzo na lekach i tych badaniach nie znam, ale trzymam kciuki za Twoje regularne cykle zakonczone fasolinka:tak:

Melka i noelka a ja trzymam za Was kciuki kochane, aby testy w przyszłym miesiącu już nie były potrzebne;-)

Lux to rzeczywiście nieładnie zachowala się mama dzieci, ale dobrze, ze ojciec dzieci taki ludzki człowiek i będzie do wyplaty Ci dokładać. Wspolczuje @ i zaciskam kciuki za kolejny cykl;-)

Missiiss super, ze nowe rzeczy do kuchni przyjechaly, jak to kobiecie nawet taki sprzet agd poprawia humor nie? Hhehe :-D już nie mowie jak się jaramy nowymi ciuchami:-D A pierniki uwielbiam:-D. A ten robot to zajefajna sprawa widze. Frytownice to i ja mam i tez rzadko korzystamy, wole kupowac paczke wielka frytek i wkładać do zamrażarki i potem do piekarnika bez oleju i gotowe, uwielbiam frytki i taka wersja bez oleju zdrowsza. Aaaa no i musze się przyznac,.....ze kocham ketchup w każdych ilościach, uzależnienie mam jakies:-D

Aschlee milego wieczorka przy winku, ja z M tez sobie dzis zapodaje, bo normalnie taki był dzien, ze hej. Kciuki za wizyte kochana:-)

Julia sukieneczka piekna i trzymaj się w pracy, dasz rade kochana;-)

Akatsuki trzymam kciuki, abys szybko mogla wrócić do staran

No a ja dzis mialam kolejny dzien z cyklu "na wariackich papierach". I pokazalam, ze nie dam sobie w kasze dmuchac, bo dzisiaj ktos probowal, ale sie nie dam teraz, bo bylam za dobra, teraz jestem twarda sztuka hehe. Ledawa na patrzalki patrze taka jestem padnieta po pracy, zapodajemy sobie z M winko, a potem go wykorzystam hehehe dla odstresowania:-D no i dla odmozdzenia puszczam "last christmas" hahaha totalnie mi odbilo, ale co mi tam, swieta ida, wiec czuje sie wytlumaczona.:-D
No i zrobilam takie danie tajskie, ze ostre jest, ze pije sie po nim jak smok:rofl2:

Uciekam meczyc mojego M:-D a potem pewnie padne jak zolnierz na polu bitwy :-D

Dobranoc :-)

witajcie dziewczyny... 3 dni na szkoleniu ;D Ale juz wrocilam , probuje nadrobic... Dzisiaj bylam u lekarz bo sprawdzalam prolaktyne i wyszla podwyzszona wiec bromergon w ruch... na usg jajko 9,5 :) cos sie tam tworzy....

Lux nie nawidze tej wredoty @ ale nie trać nadziei:) miejmy nadzieje ze nastepna juz nie przyjdzie;p

Missis a TY remonty w kuchni ze tyle sprzetow? Jak sie czujesz kochana? Kiedy bedzie wiadomo co w Twoim brzuszku mieszka? A raczej kto ?:p buziaki

Jugosława ja nadal trzymam kciuki za Ciebie:)

kochane nie jestem w stanie was wszystkich nadrobic....
Mozg mi paruje po szkoleniu .... jutro jeszcze egzamin i powrot do pracy ;/ strasznie meczacy mam tydzien;/

Witam

Wy wstajecie a ja zaraz pojde spac;-)

Akatsuki przykro mi kochana! Mam nadzieje ze szybko to zwalczysz!!! Odezwij sie id czasu do czasu...trzymaj sie

Aschlee powiem ci ze roznie z tymi noxkami:/przewaznie 5 dzien nocki przechodze tragicznie:/

Jazza no to super ze rozmowa sie udala;-) kiedy bedziesz cos wiedziec? &&&&&&

Smeefik to jeszcze troche bedziecie dzialac;-)

reklama
Dzien dobry ja zas troche latania od ranca ale dzis juz na szczescie mniej zalatwiania :tak:

Akatsuki wiem ze to nie pocieszenie ale teraz wiesz co i jak.Trzymam &&&&& za szybki powrot do staranek

Julcia kochana dobranoc ;)

Jazza superasnie ze rozmowa poszla dobrze.Trzymamy kciuki i czekamy na dalsze wiesci :tak:

Smerfik wazne ze jest jajeczko :) niech rosnie a potem do dzialan ;)

Do góry