No mam czas napisać. Jugosława, dzięki, dziś mniej bolą. Ogólnie to z moja praca wyszła afera. Bo mama dzieci płaci mi mniej niż powiedziała mężowi. No i on po cichu od grudnia będzie mi dokładać do wypłaty oszukała męża, nieładnie się zachowała :/ zjedlismy wczesny obiad, bo Tomek zaraz jedzie do pracy ja jadę do dzieci na 15-ta. Wczoraj ta najmłodsza dała mi do wiwatu. Myślałam, że ja wyśle na księżyc. Ogólnie miałam dziś pyszny obiadek, bo kluski z kapusta, mniam mniam a Wy co dziś macie na obiad?
reklama
kornelia1802
Fanka BB :)
Lux - przykro mi Przytulam, wredna @ Ale &&&&&&& za następny cykl
AnnaMaria gratuluję synusia )
Jugosława - teraz czekamy na Twój rozwój wydarzeń niecierpliwie
AnnaMaria gratuluję synusia )
Jugosława - teraz czekamy na Twój rozwój wydarzeń niecierpliwie
Dziewczyny, słyszałyście coś o tym, że w czasie starań i później w czasie ciąży nie powinno się pić herbaty z hibiskusem? Podobno obniża płodność... Kurczę, a ja piłam bardzo dużo herbat owocowych, a prawie każda ma w sobie hibiskus...
Witam!
Ja juz wstalam odebralam corke z przedszkola...
Lux przykro mi:-(
Jugoslawa jestes udana tak to testy robilas przed a po juz niechcesz;-);-)
No nic trzymam &&
Noelka ja nigdy o tym nie slyszalam:/
Miss jak tam sie czujeszz?
AnnaMaria gratuluje synka;-)
Ja juz wstalam odebralam corke z przedszkola...
Lux przykro mi:-(
Jugoslawa jestes udana tak to testy robilas przed a po juz niechcesz;-);-)
No nic trzymam &&
Noelka ja nigdy o tym nie slyszalam:/
Miss jak tam sie czujeszz?
AnnaMaria gratuluje synka;-)
Lux to wersja cholera.Oby nastepnej juz nie bylo przez 9 miechow.
Noelka ja nie slyszalam o tym...
Szalony dzien nawet kawy nie mialam czasu wypic a jeszcze masa do zrobienia i zalatwiania.
Wpadne wieczorkiem poczytac dokladniej co slychac
Noelka ja nie slyszalam o tym...
Szalony dzien nawet kawy nie mialam czasu wypic a jeszcze masa do zrobienia i zalatwiania.
Wpadne wieczorkiem poczytac dokladniej co slychac
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hej
Julciaa
Zyje dzkekuje :-* wczoraj mama kupila kapustr kiszons. Wciagnelam sporo rozchodzilam popilam goraca wods i sru! Ulzylo:-) prawie do konca. Dzis z tej energi posprzatalam wszystko jsska ciuchy popakowalam co za male i teraz odpoczywam bo mi dzidz daje znac ze mamuska przegiela... a jak corcia? Juz zdrowiutka? Kiedy idziesz na monitoring?
Annamaria
Gratulacje synka:-) chcialas chlopca czy dziewczynke?:-)
Lux
A to malpa jedna ::-\ kciuki za kolejny cykl.
Jugoslawa
Ja ciagle trzymam kciuki :-)
Noelka
Ja tez o tym nie slyszalam.
Aschlee
A ty dzis bylas na tych eynikach z zespolu czy cos pokickalam?;-)
U mnie z racji dobroczynnego dzialania kiszonek kapusty dzis na tapecie kapusniak i lazanki! zapowiada sie najgoretrza noc pod sloncem yyy znaczy sie pod koldra haha
Wiecie co przyszedl wczoraaj do mnie juz piekarnik, okap i plyta gazowa gorenje :-) i do tego bosch mum robot kuchenny i jest czadersski!! ale bede pichcic!:-) czekam na wyplate i zabieram sie za pierniki bo mam fajny przebis od ciotki ktora super gotuje i piecze :-)
Julciaa
Zyje dzkekuje :-* wczoraj mama kupila kapustr kiszons. Wciagnelam sporo rozchodzilam popilam goraca wods i sru! Ulzylo:-) prawie do konca. Dzis z tej energi posprzatalam wszystko jsska ciuchy popakowalam co za male i teraz odpoczywam bo mi dzidz daje znac ze mamuska przegiela... a jak corcia? Juz zdrowiutka? Kiedy idziesz na monitoring?
Annamaria
Gratulacje synka:-) chcialas chlopca czy dziewczynke?:-)
Lux
A to malpa jedna ::-\ kciuki za kolejny cykl.
Jugoslawa
Ja ciagle trzymam kciuki :-)
Noelka
Ja tez o tym nie slyszalam.
Aschlee
A ty dzis bylas na tych eynikach z zespolu czy cos pokickalam?;-)
U mnie z racji dobroczynnego dzialania kiszonek kapusty dzis na tapecie kapusniak i lazanki! zapowiada sie najgoretrza noc pod sloncem yyy znaczy sie pod koldra haha
Wiecie co przyszedl wczoraaj do mnie juz piekarnik, okap i plyta gazowa gorenje :-) i do tego bosch mum robot kuchenny i jest czadersski!! ale bede pichcic!:-) czekam na wyplate i zabieram sie za pierniki bo mam fajny przebis od ciotki ktora super gotuje i piecze :-)