reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej,

u mnie +5 st. C i słońce :) To nagroda chyba za wczorajszą noc, bo lało straszliwie. Na balkonie miałam rano wodę...Tak zacinało.

lux: jak twoje plecy?

julia: eh, powiem szczerze, że nie chce mi się testować. W tym cyklu zrobiłam już 3 testy (2 w sobotę i 1 wczoraj), nie chce znowu zobaczyć jednej kreski :( I tak wzięłam wczoraj lek na prolaktynę, bo skoro test wyszedł ujemny to stwierdziłam, że mogę. Nie wiem...może zrobię jeszcze przed piątkowym dentystą. Nie chcę iść na betę, bo to tak w zasadzie nic nie zmieni. Nie mam plamień, więc na razie nie mam się czym martwić. No a co do @ to zobaczymy...może w końcu przyjdzie. Ginekologa mam dopiero w przyszłym tygodniu. Jak po nocce?

annamaria: gratuluję chłopca :):):) Dbaj o siebie i fasolkę, a raczej fasolina :D

jazza: widzę, że nie nudzisz się w robocie :D Dasz radę kochana, bo kto jak nie ty? No kto? Trzymam kciuki :) I próbuj coś odpoczywać, bo człowiek długo tak na bateriach bez ładowania nie pociągnie. Buźka! &&&&&& za dzisiaj :)

melka: @ nie przyszła. Sama nie wiem czy się z tego cieszyć czy nie...nie lubię takiego zawieszenia. Ba! Pewnie nikt nie lubi :)

U mnie 29 dc, chwilowo bez objawów @. Kurczę, a tak się cieszyłam w poprzednim cyklu, że znowu mam regularne miesiączki. A teraz znowu coś się przekręciło. No nic, 29 dc to jeszcze nie tragedia. Zobaczymy co będzie dalej...

Udanego dnia dziewczyny :)

reklama
Cześć Wam :)

melka19, ja właśnie nie wiem, co z tą moją owu, w ogóle jakoś nie widzę jej objawów... ech

AnnaMaria, gratuluję synka :)

Jazza, jak rozmowa?

Jugosława, może jeszcze jest nadzieja? Czasem testy nie od razu wychodzą pozytywne ;)

Noelka a nie masz możliwości mierzenia temp? Albo zrobienia testów owulacyjnych? U mnie przy nieregularnych cyklach to bardzo pomaga. No i spokojna jestem że wszystko działa.

Dzień dobry :)
U mnie nadal zimno, ale nie tak jak wczoraj, no i słoneczko jest :) ale zaraz lecę poszukać jakiejś kurtki, bo zimową mam już starą, więc trzeba zainwestować, zawsze coś ;p

Jugosława, ja też się cieszyłam, że mam już w miarę regularne ostatnio miałam tak cały czas 27,28,27, a ostatnio 31, więc dałam @ czas do wtorku, mam nadzieję, że mnie nie wyciula i nie będzie się przeciągać, testu nie chcę robić dopiero jak z kilka dni nie będzie przychodzić @, już mi się źle robi jak idę po test ..

Spać mi się chce straszliwie :)

melka19, zaczęłam znowu mierzyć temperaturę, ale dopiero od wczoraj :D testy owulacyjne jakoś do mnie nie przemawiają, wiele razy czytałam, że test był negatywny, a owulacja była...
Jedyny objaw, jaki wczoraj miałam, to kłucie w jajniku, ale nie wiem czy sobie tego nie wmówiłam ;)

Hej, ja tylko na chwilę. Mam dziś dobry humor, zrobiłam kluski na obiad i w ogole :D ale nadal sluzu brak, czy czekam na @. Jugosława trzymam kciuki, by @ do Cb nie przyszła :* miłego dnia baby. Potem zajrze, buziaki :*

Kusisz, kusisz :p no nie wiem, może skoczę do apteki... bo na allegro już nie zdążę, najwyżej na następny miesiąc (chyba, że już nie będą potrzebne ;))

reklama
Do góry