reklama
Miss dziekuje ze pytasz;-) dzis wzielam ostatnia tabletke i wszystko notowalam wiec nie przedawkowalam;-)
No w 8 dc ide, w piatek na monitoring.... powiem ci ze jestem ciekawa czy pracuje na takiej dawce ten lewy jajnik, ale spodziewam sie ze bedzie spal:/
Pochwal sie tym robotem kuchennym;-) co on robi?
A przepis jaki masz na pierniki? Bo chcialam z mloda zrobic
Jazza dac znac po rozmowie;-)
Glowa mnie boli:/
No w 8 dc ide, w piatek na monitoring.... powiem ci ze jestem ciekawa czy pracuje na takiej dawce ten lewy jajnik, ale spodziewam sie ze bedzie spal:/
Pochwal sie tym robotem kuchennym;-) co on robi?
A przepis jaki masz na pierniki? Bo chcialam z mloda zrobic
Jazza dac znac po rozmowie;-)
Glowa mnie boli:/
Lux niepomoge:/ mi sie jakos udalo ustawic ale jakbym miala to komus wytlumaczyc to niewiem jak to zrobilam...
Miss troche poczytalam i powiem ci ze niewiedzialam ze takie cuda istnieja;-) musze sobie to koniecznie kupic;-)
Miss troche poczytalam i powiem ci ze niewiedzialam ze takie cuda istnieja;-) musze sobie to koniecznie kupic;-)
Napisalam posta i mi zezarlo
Lux na gorze po prawej stronie powinnas miec panel uzytkownika chyba jak klikniesz na swoja nazwe... naciskasz na to i potem po lewej stronie powinno Ci wyskoczyc ustaw awatar czy jakos tak...pisze z pamieci bo korzystam z tel ale jakos tak to bylo.
Missiiss kochana chyba mnie z kims pomylilas...
Jestem padnieta po dzisiejszym dniu.Maz kupil winko wiec zapowiada sie fajny wieczorek
Ciesze sie bo wszystko udalo sie zalatwic tak jak chcialam aczkolwiek zajelo mi to caly dzien
Lux na gorze po prawej stronie powinnas miec panel uzytkownika chyba jak klikniesz na swoja nazwe... naciskasz na to i potem po lewej stronie powinno Ci wyskoczyc ustaw awatar czy jakos tak...pisze z pamieci bo korzystam z tel ale jakos tak to bylo.
Missiiss kochana chyba mnie z kims pomylilas...
Jestem padnieta po dzisiejszym dniu.Maz kupil winko wiec zapowiada sie fajny wieczorek
Ciesze sie bo wszystko udalo sie zalatwic tak jak chcialam aczkolwiek zajelo mi to caly dzien
Ostatnia edycja:
reklama