reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Miss dziekuje ze pytasz;-) dzis wzielam ostatnia tabletke i wszystko notowalam wiec nie przedawkowalam;-)
No w 8 dc ide, w piatek na monitoring.... powiem ci ze jestem ciekawa czy pracuje na takiej dawce ten lewy jajnik, ale spodziewam sie ze bedzie spal:/
Pochwal sie tym robotem kuchennym;-) co on robi?
A przepis jaki masz na pierniki? Bo chcialam z mloda zrobic

Jazza dac znac po rozmowie;-)

Glowa mnie boli:/

Hmm, myslałam, że któraś z Was coś wie o tym hibiskusie... Ja chyba za dużo czytam w internecie :D ale może na wszelki wypadek ograniczę ilość tych herbat, będę piła więcej wody

Lux niepomoge:/ mi sie jakos udalo ustawic ale jakbym miala to komus wytlumaczyc to niewiem jak to zrobilam...

Miss troche poczytalam i powiem ci ze niewiedzialam ze takie cuda istnieja;-) musze sobie to koniecznie kupic;-)

Napisalam posta i mi zezarlo

Lux na gorze po prawej stronie powinnas miec panel uzytkownika chyba jak klikniesz na swoja nazwe... naciskasz na to i potem po lewej stronie powinno Ci wyskoczyc ustaw awatar czy jakos tak...pisze z pamieci bo korzystam z tel ale jakos tak to bylo.

Missiiss kochana chyba mnie z kims pomylilas...

Jestem padnieta po dzisiejszym dniu.Maz kupil winko wiec zapowiada sie fajny wieczorek :)
Ciesze sie bo wszystko udalo sie zalatwic tak jak chcialam aczkolwiek zajelo mi to caly dzien

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry