reklama
watpliwosci3
Fanka BB :)
Masakra ta moja @ .. boli jakby ktos mnie skrobal od srodka zyletka a brrr :///
Tak sie w pl rozleniwilam ze nie mam na nic sily a musze pranie powiesic, zmienic posciele, wyprac posciele,poodkurzac .. no i obiad ztobic ale dzisiaj ide na latwizne i obieram pyrki i odgrzewam sloik mam kochana babcie i zawsze nam pare wekow robi z ulubionym zarciem jak nie bedziemy mieli czasu obiadu robic
A druga babcia nam 10slikow z domowa salatka z ogorka dala <mniaaam>
Tak sie w pl rozleniwilam ze nie mam na nic sily a musze pranie powiesic, zmienic posciele, wyprac posciele,poodkurzac .. no i obiad ztobic ale dzisiaj ide na latwizne i obieram pyrki i odgrzewam sloik mam kochana babcie i zawsze nam pare wekow robi z ulubionym zarciem jak nie bedziemy mieli czasu obiadu robic
A druga babcia nam 10slikow z domowa salatka z ogorka dala <mniaaam>
watpliwosci3
Zouza jak juz te @ musza byc to chociaz by byly jakies lzejsze :/// a mi az zimno i skreca dzis mnie
:/
Ah no babcie mam przekochane ile razy mi te weka tylek uratowaly jak malego mialam na caly dzien i p byl przed emna albo jak gdzies jechalism w weekendy i sa pyszneeee
:/
Ah no babcie mam przekochane ile razy mi te weka tylek uratowaly jak malego mialam na caly dzien i p byl przed emna albo jak gdzies jechalism w weekendy i sa pyszneeee
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
watpliwosci3
Wlasnie chcialam Was wolac tu laseczki bo widzialam twoja fotunie opowiadaj co u Ciebie? I jak juz kacik dla dzidziola jest to tez fotke prosimy to samo tyczy sie KasikaP i Motylka ))
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
A ja pierwszy dzien w pracy i znow plamirnia :-(
reklama