reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kochane alez mi sie niechce....a musze isc do pracy.... DLACZEGO??!!! Ile bym dala zeby sie polozyc spac! A jutro chwila snu i do lekarza musze leciec normalnie plakac sie chce:-(

Blair - ta czekolada to moja, niestety ;p pycha nie ? :D

Julia, wspolczuje .. Ale szybko minie.

U nas jakos cieplo. Poszlam odstawic samochod na parking i 18 stopni. Dziwna pogoda.

Nospa nie dziala. Tylko nurofen forte i ketonal :/

Blair ;-)

Jula współczuję ...
Ja jutro wolne bo młody ma pasowanie na ucznia . No i mam kilka spraw do załatwienia wiec pojezdzimy troche

Julka współczuje, strasznie nie lubiłam pracować w nocy, oby szybko nocka minęła ;)

Zouza uduszę Cie ;p jest najlepsza jaka jadłam!
O rany to faktycznie masz przekichane z tym bólem, mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej :*

Boże wybacz bo zgrzeszyłam- czekolada pożarta w całości, tzn G zjadł 3 kostki ale resztę ja.... Błagam niech mi pójdzie w cycki!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ja musze szukac znow pozytywow pracy bo ciezko mi znow..:-(

Niemoge znalesc ostatnio funkcji podziekowac w telefonie:/

Ja uwuelbiam slodkie ale cos na czekolady ciezka jestem...

reklama
Zniknely z telefonu :(

Ja dzis w pracy mialam koszmar. Najgorsze ze kolezanka miala zrobic oferte i olala. A jutro ma urlop.. Ofc kiero kaze mi to zrobic ..
Tylko ze ja jak chce 1 dzien urlopu to fuczy mi caly tydzien. A jak chce z dnia na dzien to daje mi na zadanie. Zero sprawiedliwosci ...

Do góry