reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Zouza Blair - no nie spodziewalam sie ze taki zlamas - myslalam ze bardziej w porzadku ale sie mylilam... dobrze ze trzymalam jezyk za zebami do umowy...

dziewczyny mi juz teraz naprawde ciezko przezyc kazdy kolejny dzien :/ takie mam mdlosci i wymioty calodobowe ... nawet jak w nocy sie przebudzam :/

dostalam od lekarza Torecan i moge brac 2 czopki dziennie no ale z racji tego ze napisane na nim ze nie stwierdzono czy zagrazaja ciazy biore jeden dziennie :/ a pomaga na kilka godzin (oczywiscie lekkie mulenie jest dalej ale juz nie rzygam) no i sie boje wziac 2 dziennie ...

i mecze sie teraz w pracy tak strasznie mnie ten zoladek boli (mama mi mowila ze po mnie w ogole nie widac ze sie sie czuje) a ja sie czuje faaaaaaataaaaaaalnieee (i szef przez to i inni w kolo mysla ze przesadzam) a mi juz plakac sie chce nieraz - codzinnie grypa zoladkowa i chudne i niewiele jem :/ nie mam ochoty na nic, ani na sprzatanie gotowanie zakupy, prace na nic :/

reklama
missis nie ma przeciwwskazań, tyle dobrze, że w ciąży jest refundowana :tak:

blair nie da się od razu oczyścić kanałów, przecież ból był by nieziemski :baffled:

AnnaMaria no nie zaciekawa sytuacja :wściekła/y:

ja tylko słyszę co dziennie od szefowej - ciąża to nie choroba, ciąża to nie choroba ...
no i jej siostra w tydzień po dowiedzeniu sie wylądowała na L4

ja nie mam zamiaru sie spuszczać nad nimi i jak tylko bede mogła pojde na L4 bo psychicznie nie wytrzymam
mój poziom kortyzolu jest zastraszająco wysoki .. ;p

Miss kanalowe mozna w ciazy...kumpela tez leczyla:/

Blair co do zebow psucia sie masz racje...ja zanim zaszlam z Mela w ciazy poszlam wszystkie wyleczylam i co? Na koniec ciazy czyli jakia 8 miesiec siedzialam i wylam z bolu;/ ale ja mam kiepskie zeby:-(
Kurde no ten cykl masz zawirowany...miejmy nadzieje ze chociaz udany bedzie;-)

Zouza fajnie ze lapek dotarl...a wspolczuje malpy:/

AnnaMaria mega wspolczuje wymiotow:-(

No ja tez slysze od szefa ciaza nie choroba ... no nie choroba no ale co jak czuje sie fatalnie... zauwazylam ze pracuje mniej wydajnnie.. nie moge sie skoncentrowac

julia, powodzenia na wizycie
i żebyś się wyspała :)

Mój Mąż 5 lat na 3 zmiany pracował i ciężko czasami było sie z nim dogadać, szczególnie jak po nockach się nie wysypiał ..

Z tą pracą jest jednak przerąbane, facet może jeszcze nie zrozumieć, ale baba babe .. tymbardziej że np. moja szefowa też jest matką. Ale ona pracowała do 9 miesiąca i każda ma tak jak ona ..

Przerażające.

Chociaż, czego ja chce ..
ostatnio miałam jakies zatrucie, łzy mi z oczy płynelo tak mnie mdliło.. gorączka, zawroty głowy i co .. "napij sie gorzkiej herbaty" ....

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014
MotylkowaOna , Iwo , Mychunia (7cykl)

GRUDZIEŃ 2014 Anula1988 ewelina_shn

LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)

MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)

KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) susel (16cykl)

MAJ 2015 AnnaMaria (2 cykl) Aschlee 25 (4 cykl)

CZERWIEC 2015 Missiiss1301 (24 cykl)

majdaczek14
[*] aniołek 9tc

Starające się: 9

PAŹDZIERNIK

Hanaśmietana - @ 11.10
Blair87 - @ 18.10
Anula88 - @??
Jazza - @ 26.10
kornelia1802 - @ 30.10

julia0903 - @ 31.10

LISTOPAD
melka19 - @ 06.11
zouza - @ 06.11
wątpliwosci3 - @ 15.11

POCZEKALNIA
jołasia
, malena100

AnnaMaria współczuję tych mdłości, mnie zawsze męczyły drastycznie już od zagnieżdżenia, to był zawsze pierwszy objaw :p aż się boję pomyśleć co będzie jak ud mi się utrzymać ciążę...
idź spokojnie na l4 i olej szefa, nie ma się co męczyć

Mychunia da się, ja miałam dwa razy robione tak, znieczulenie i czyścimy :) po znieczuleniu chwile pobolało, ale lekko, złożone było lekarstwo i później wiadomo wypełnianie, plomba itd :)

Julka nie strasz! ja mam tragedię z zębami...
jak możesz to usuń chwilowo datę mojego testowania :) podam Ci jak owu się łaskawie pojawi :p

reklama
AnnaMaria współczuję tych mdłości, mnie zawsze męczyły drastycznie już od zagnieżdżenia, to był zawsze pierwszy objaw :p aż się boję pomyśleć co będzie jak ud mi się utrzymać ciążę...
idź spokojnie na l4 i olej szefa, nie ma się co męczyć

Mychunia da się, ja miałam dwa razy robione tak, znieczulenie i czyścimy :) po znieczuleniu chwile pobolało, ale lekko, złożone było lekarstwo i później wiadomo wypełnianie, plomba itd :)

Julka nie strasz! ja mam tragedię z zębami...
jak możesz to usuń chwilowo datę mojego testowania :) podam Ci jak owu się łaskawie pojawi :p

a mogę zapytać czy znasz przyczynę swoich poronień?

Do góry